Pro oyuncu kulaklığı veya ses engelleyicisi olan üst düzey bir kulaklık istemiyorum zaten. 450-500 TL civarında da bu ihtiyaçlarımı karşlılayan hiç mi kulaklık yok? Kulaklık la bu bunun bile en kötüsü 1000 TL mi oldu oha
En kötü giriş seviyesi olarak 600-800 vermeniz lazım. Müzik amaçlı ise zaten direkt 600-1000-2000.

Anladım hocam. Bakacağız artık.

Daha geçenlerde kampanya vardı. 😑

Adamın kulağının pis kokusunun işlediği bir kulak üstü kulaklık da almam hocam ben. Saatlerce kapalı kalmış kulağının kokusu adeta bayram edası ile o pamuksu yüzeye doğru akın etmiştir.

Hocam insanlar hiç mi temiz değil gözünüzde. Size bir soru soracağım aynı şey kuzeninizin olsa, yani kuzeninizin kulaklığı olacak size hediye edecek kullanmayacak mısınız?

Hocam insanlar hiç mi temiz değil gözünüzde. Size bir soru soracağım aynı şey kuzeninizin olsa, yani kuzeninizin kulaklığı olacak size hediye edecek kullanmayacak mısınız?

Tabii ki de hayır. İnsanları suçlamıyorum. Dünyanın en temiz insanının da kullandığı kulak içi veya kulak üstü kulaklığı kullanmam. Sorun insanlar değil. İnsanların doğası.