Detaylar
Kim cevapladı?En kötü giriş seviyesi olarak 600-800 vermeniz lazım. Müzik amaçlı ise zaten direkt 600-1000-2000.Pro oyuncu kulaklığı veya ses engelleyicisi olan üst düzey bir kulaklık istemiyorum zaten. 450-500 TL civarında da bu ihtiyaçlarımı karşlılayan hiç mi kulaklık yok? Kulaklık la bu bunun bile en kötüsü 1000 TL mi oldu oha
III. Osman
Yetkin
Bütçe 40 TL daha artırmak dışında başka çare yok gibi.
Nays cart curt uğraşamam hocam ya alırsam direkt alırım onu orası ayrı. Sanki Tcy'nin bir alt modeli daha vardı o kötü mü? Ya da yanlış mı hatırlıyorum
QCY T13 ve T20 var onlarda 550'den başlıyor.Nays cart curt uğraşamam hocam ya alırsam direkt alırım onu orası ayrı. Sanki Tcy'nin bir alt modeli daha vardı o kötü mü? Ya da yanlış mı hatırlıyorum
III. Osman
Yetkin
Anladım hocam. Bakacağız artık.
Daha geçenlerde kampanya vardı.
Elektronik: Hepsiburada'da QCY kulaklıklarda indirim
Hepsiburada'da 150 TL'lik kupon bulunmakta. Bu indirimi QCY kulaklıklarda kullanarak çok iyi fiyatlara alabilirsiniz. QCY T20: Silikonsuz sevenler için gayet iyi bir model, fiyatına göre tercih edilebilir. QCY T13 ANC: Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olur kendileri, merak edenler...
coolhsn
Başarılı
İkinci el kulaklık mı? Dostum bir insan neden ikinci el kulaklık alır ki. Dünyanın en mantıksız şeyi. Herif onu kulağına sokmuş. Kulak dediğin yer iste bakterilerin en fazla olduğu yerlerden birisi. Akıl işi değil.
Kulak üstü ne diye var hocam? Ufak bir temizlikle 2. el kulak üstü alınabilir.
III. Osman
Yetkin
Kulak üstü ne diye var hocam? Ufak bir temizlikle 2. el kulak üstü alınabilir.
Adamın kulağının pis kokusunun işlediği bir kulak üstü kulaklık da almam hocam ben. Saatlerce kapalı kalmış kulağının kokusu adeta bayram edası ile o pamuksu yüzeye doğru akın etmiştir.
coolhsn
Başarılı
Adamın kulağının pis kokusunun işlediği bir kulak üstü kulaklık da almam hocam ben. Saatlerce kapalı kalmış kulağının kokusu adeta bayram edası ile o pamuksu yüzeye doğru akın etmiştir.
Hocam insanlar hiç mi temiz değil gözünüzde. Size bir soru soracağım aynı şey kuzeninizin olsa, yani kuzeninizin kulaklığı olacak size hediye edecek kullanmayacak mısınız?
III. Osman
Yetkin
Hocam insanlar hiç mi temiz değil gözünüzde. Size bir soru soracağım aynı şey kuzeninizin olsa, yani kuzeninizin kulaklığı olacak size hediye edecek kullanmayacak mısınız?
Tabii ki de hayır. İnsanları suçlamıyorum. Dünyanın en temiz insanının da kullandığı kulak içi veya kulak üstü kulaklığı kullanmam. Sorun insanlar değil. İnsanların doğası.