450 TL'ye kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan III. Osman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kulaklık
T13 ANC için bütçeyi 40 TL daha artırmak dışında çare yok gibi.

En kötü giriş seviyesi olarak 600-800 vermeniz lazım. Müzik amaçlı ise zaten direkt 600-1000-2000.

Bütçe 40 TL daha artırmak dışında başka çare yok gibi.

Nays cart curt uğraşamam hocam ya alırsam direkt alırım onu orası ayrı. Sanki Tcy'nin bir alt modeli daha vardı o kötü mü? Ya da yanlış mı hatırlıyorum

Nays cart curt uğraşamam hocam ya alırsam direkt alırım onu orası ayrı. Sanki Tcy'nin bir alt modeli daha vardı o kötü mü? Ya da yanlış mı hatırlıyorum
QCY T13 ve T20 var onlarda 550'den başlıyor.

Kulak üstü ne diye var hocam? Ufak bir temizlikle 2. el kulak üstü alınabilir.

Kulak üstü ne diye var hocam? Ufak bir temizlikle 2. el kulak üstü alınabilir.

Adamın kulağının pis kokusunun işlediği bir kulak üstü kulaklık da almam hocam ben. Saatlerce kapalı kalmış kulağının kokusu adeta bayram edası ile o pamuksu yüzeye doğru akın etmiştir.

Adamın kulağının pis kokusunun işlediği bir kulak üstü kulaklık da almam hocam ben. Saatlerce kapalı kalmış kulağının kokusu adeta bayram edası ile o pamuksu yüzeye doğru akın etmiştir.

Hocam insanlar hiç mi temiz değil gözünüzde. Size bir soru soracağım aynı şey kuzeninizin olsa, yani kuzeninizin kulaklığı olacak size hediye edecek kullanmayacak mısınız?

Hocam insanlar hiç mi temiz değil gözünüzde. Size bir soru soracağım aynı şey kuzeninizin olsa, yani kuzeninizin kulaklığı olacak size hediye edecek kullanmayacak mısınız?

Tabii ki de hayır. İnsanları suçlamıyorum. Dünyanın en temiz insanının da kullandığı kulak içi veya kulak üstü kulaklığı kullanmam. Sorun insanlar değil. İnsanların doğası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…