Tabii ki de hayır. İnsanları suçlamıyorum. Dünyanın en temiz insanının da kullandığı kulak içi veya kulak üstü kulaklığı kullanmam. Sorun insanlar değil. İnsanların doğası.

Hocam normalde öneri yapmam ama fiyatınızda çok düşük o yüzden size verdiğim linkte olana bir bakın. En kötüsünden mağazasına falan gidip alırsınız.

Link

Eğer acil değilse şu linkte bıraktığımı al bu fiyatlara göre güzel model. Yeni hesap indirimiyle 261,47 TL'ye geliyor. Mikrofonlu olanını al bir de attığım linkteki satıcıdan al.

Babaci bey öneri güzel fakat hem Çin'den geliyor hem de kulaklığın şekli ve şemali birazcık kıllandırdı. Uranyuma benziyor. Radyasyon yuvasıdır bu. Teşekkürler yine de.

Kablolu her türlü daha sağlıklı orası ayrı. Kablosuzların radyasyon seviyesi yüksek. Bu zamana kadar hep kablolu kullandım da artık baydı. Kablo dolanıyor, dışarıda rahat takamıyorsun vs.

Sağlık açısından hiç düşünmedim de genelde benim kullandığım kablolu kulaklıklar çok daha kaliteli ses veriyordu, gerçi bu da benim kullandığım kulaklıklara bağlı tabii :) Bu bütçede kabloluya yönelirdim ben sanırım.

Babaci bey öneri güzel fakat hem Çin'den geliyor hem de kulaklığın şekli ve şemali birazcık kıllandırdı. Uranyuma benziyor. Radyasyon yuvasıdır bu. Teşekkürler yine de.
"Radyasyon yuvasıdır" sözüne patladım hocam :D. İtopya'da HS35 555 TL'ye düşmüştü duruyor mu bilmiyorum bu bütçedeki alınabilecek en kalitelisi odur herhalde. Dolar 7 TL'yken 300 TL'ye almıştım.

Derdiniz sadece ses almak ise ve bütçe artmıyorsa çakma AirPods modelleri kalıyor sanırım tek çare olarak ama yaydığı radyasyon ile beyninize ne gibi zaralar verir bilemem.