Mason Lockwood
Başarılı
Bu ürün nasıldır peki?
Son düzenleyen: Moderatör:
Spigen güzel markadır, üzmez sizi.Bu ürün nasıldır peki?
Bu ürün nasıldır peki?
Bu da fena değil ama size kablo veriyor kutuda zaten. Sadece orijinal Samsung 45W adaptörünü almanız daha iyi olur.Bu ürün nasıldır peki?
Bu da fena değil ama size kablo veriyor kutuda zaten sadece orijinal Samsung 45W adaptörünü alın daha iyi olur.
Orijinal her zaman daha iyidir.869 TL'ye sadece adaptör, kablo dahil değil. Spigen köklü bir marka; yaptıkları ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım, yaşayan da görmedim henüz.
Bunun orijinal olduğuna inanmıyorum, kendi sitesinden almadığın ürünün bana gerçek olduğunu inandıramazsın.Kablolu hali 658 lira kablosuz 599 TL çok fark yok orijinal her zaman daha iyidir.
Kablolu hali 658 lira kablosuz 599 TL çok fark yok orijinal her zaman daha iyidir.
Siz beğenmemiş inanmamış olabilirsiniz ama bu durum, o ürünü sahte yapmıyor, altı üstü adaptör. Samsung Türkiye garantili, MediaMarkt mağaza masrafını da koyuyor (869 TL). Bu adamın öyle masrafları yok (e-Ticaret). Spigen'i de Hepsiburada'dan atıyorsunuzBunun orijinal olduğuna inanmıyorum, kendi sitesinden almadığın ürünün bana gerçek olduğunu inandıramazsın.