Gerçekliği şaibeli ve overpriced Samsung adaptör yerine Amazon'dan Spigen bir adaptör alın. Kat kat daha iyi olacaktır. Zaten PD destekli olduğu için ne kadar ihtiyacı varsa o kadar çekiyor. Ayrıca telefon içinden çıkan kablo çok dandik ve kısa. 3-4 ay anca kullanabildim. Şu an Baseus marka bir kablo kullanıyorum gömlek gömlek üstü.
Dostum nesi şaibeli çakma? Mağazada 869 TL olan ürün, internette 650 TL; çok mu fark var, neresi şüpheli bunun? Sen sadece mağazadan mı ürün alıyorsun? İnternetten daha uyguna getirmedin mi hiçbir şeyi? Orijinal hiçbir ürün almak iyi değilse hep muadillerini alın o zaman? :D

Orijinal kabloların her marka modelini kullandım, ömürleri o kadar uzun olmuyor. Şu an beğenilmeyen S-Link ürünleri bile Samsung kalitesinde, ki Spigen'i saymıyorum bile, orijinal ürünlerin kalitesini aratmaz. Apple'dan orijinal ürün almayı bıraktım artık, Spigen'e yöneldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel modeldir, alınır.
Kablolu hali 658 TL, kablosuz hali 599 TL. Çok fark yok, orijinal her zaman daha iyidir.

Bunun orijinal olduğuna inanıyor musun :) Samsung enayi mi aynısını 2300 liraya satıyor, 2 yıl önce bile 1600 liraya satıyordu ben alırken? Bunların sahteleri çakma Abibas'lardan daha yaygın.

869 TL'ye sadece adaptör, kablo dahil değil. Spigen köklü bir marka; yaptıkları ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım, yaşayan da görmedim henüz.
2 port 45W olanında bozulma ve ısınma şikayetleri mevcut, genel olarak da özellikle 9V 5A Samsung özelinde orijinale göre daha çok ısınıyorlar.

Gerçekliği şaibeli ve overpriced Samsung adaptör yerine Amazon'dan Spigen bir adaptör alın. Kat kat daha iyi olacaktır. Zaten PD destekli olduğu için ne kadar ihtiyacı varsa o kadar çekiyor. Ayrıca telefon içinden çıkan kablo çok dandik ve kısa. 3-4 ay anca kullanabildim. Şu an Baseus marka bir kablo kullanıyorum gömlek gömlek üstü.
Baseus Pudding mi? Baseus'larda da port çıkma sorunu var, bildiğin konektör kafası ayrılıyor. Dikkatli kullanın o yüzden. (Gündelikte aynısını kullanmaktayım.)

Yanlış bilgi
Güzel modeldir, alınır.

Bunun orijinal olduğuna inanıyor musun :) Samsung enayi mi aynısını 2300 liraya satıyor, 2 yıl önce bile 1600 liraya satıyordu ben alırken? Bunların sahteleri çakma Abibas'lardan daha yaygın.

2 port 45W olanında bozulma ve ısınma şikayetleri mevcut, genel olarak da özellikle 9V 5A Samsung özelinde orijinale göre daha çok ısınıyorlar.

Baseus Pudding mi? Baseus'larda da port çıkma sorunu var, bildiğin konektör kafası ayrılıyor. Dikkatli kullanın o yüzden. (Gündelikte aynısını kullanmaktayım.)
Mağazada 600-900 (kablosuz-kablolu) arası satılıyor. Gelince kontrol edilir kodundan vs. zor bir şey değil zaten. Her zaman kusursuz yapamıyorlar hiçbir şeyi, kutu bile belli eder :)

Güzel modeldir, alınır.

Bunun orijinal olduğuna inanıyor musun :) Samsung enayi mi aynısını 2300 liraya satıyor, 2 yıl önce bile 1600 liraya satıyordu ben alırken? Bunların sahteleri çakma abibas'lardan daha yaygın.

2 port 45W olanında bozulma ve ısınma şikayetleri mevcut, genel olarak da özellikle 9V 5a Samsung özelinde orijinale göre daha çok ısınıyorlar.

Baseus pudding mi? Baseus'larda da port çıkma sorunu var, bildiğin konektör kafası ayrılıyor. Dikkatli kullanın o yüzden. (gündelikte aynısını kullanmaktayım.)

Olabilir ama sahsen orijinalin Samsung adaptör şarj kablosu alacak param yoksa Spigen burada en iyisi çünkü e-ticaret siteleri orijinal diye satılan ürünler genelde sahte oluyor.

@cr0xip, attığın linkteki ürünü vatan Hepsiburada MediaMarkt gibi satıcılar satmıyor :D muhtemelen çakma gönderir.
Aynı zamanda ikisi de PPS destekliyor yani Samsung adaptör almasına gerek yok. Aynı hızı verecek.

Eğer orijinal Samsung adaptör almasını istiyorsan;
2.100 TL'ye adaptör almalı.
Hatta kablosu yoksa hızına uygun kablosu da 1.000 TL.
Toplam 3.100 TL ediyor :D gerek var mı? Yok.

Adam 450 TL'ye aynı işlevi yapan (ikisi de PPS destekliyor ondan bahsediyorum) adaptör alıyor kablosuyla birlikte.

@cr0xip, attığın linkteki ürünü vatan Hepsiburada MediaMarkt gibi satıcılar satmıyor :D muhtemelen çakma gönderir.
Aynı zamanda ikisi de pps destekliyor yani Samsung adaptör almasına gerek yok. Aynı hızı verecek.

Eğer orijinal Samsung adaptör almasını istiyorsan;
2.100 TL'ye adaptör almalı.
Hatta kablosu yoksa hızına uygun kablosuda 1.000 TL.
Toplam 3.100 TL ediyor :D gerek var mı? Yok.

Ben de onu diyorum orijinal istiyorsan gidip kendi sitesinden almalı gitmiş bana adaptör fiyatı etmeyen ürünü gösteriyor gerçek diyor.

Ben de onu diyorum orijinal istiyorsan gidip kendi sitesinden almalı gitmiş bana adaptör fiyatı etmeyen ürünü gösteriyor gerçek diyor.

Ya alır kullanır ama watt değeri dalgalı olur vs. Sıkıntı çıkarabilir.
Ama burada en azından orijinalliğini biliyorsun.