450 TL'ye Samsung A56 için Spigen 45W PPS 2.0 Type-C şarj adaptörü alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mason Lockwood
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 549
Bu da fena değil ama size kablo veriyor kutuda zaten sadece orijinal Samsung 45W adaptörünü alın daha iyi olur.

869 TL'ye sadece adaptör, kablo dahil değil. Spigen köklü bir marka; yaptıkları ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım, yaşayan da görmedim henüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun orijinal olduğuna inanmıyorum, kendi sitesinden almadığın ürünün bana gerçek olduğunu inandıramazsın.
Siz beğenmemiş inanmamış olabilirsiniz ama bu durum, o ürünü sahte yapmıyor, altı üstü adaptör. Samsung Türkiye garantili, MediaMarkt mağaza masrafını da koyuyor (869 TL). Bu adamın öyle masrafları yok (e-Ticaret). Spigen'i de Hepsiburada'dan atıyorsunuz

Gerçekliği şaibeli ve overpriced Samsung adaptör yerine Amazon'dan Spigen bir adaptör alın. Kat kat daha iyi olacaktır. Zaten PD destekli olduğu için ne kadar ihtiyacı varsa o kadar çekiyor. Ayrıca telefon içinden çıkan kablo çok dandik ve kısa. 3-4 ay anca kullanabildim. Şu an Baseus marka bir kablo kullanıyorum gömlek gömlek üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…