Eğer orijinal Samsung adaptör almasını istiyorsan;
2.100 TL'ye adaptör almalı.
https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/45w-power-adapter-black-ep-t4511nbegww/ Hatta kablosu yoksa hızına uygun kablosu da 1.000 TL.
https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/c-to-c-5a-cable-ep-dn975bbegww/ Toplam 3.100 TL ediyor :D gerek var mı? Yok.
Bunun içinden kablosu da çıkıyordu T4510 modelinde, 4511'de onu da mı kaldırdılar?

Bunun içinden kablosu da çıkıyordu T4510 modelinde, 4511'de onu da mı kaldırdılar?

Şu modelde içinden kablo çıkıyor.
İlk attığım modelde kablo çıkmıyor.

Screenshot_20251116_124135_Samsung Internet.webp

S25 Plus ile attığın Spigen'i kullanıyorum gayet iyi. Al geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum nesi şaibeli çakma? Mağazada 869 TL olan ürün, internette 650 TL; çok mu fark var, neresi şüpheli bunun? Sen sadece mağazadan mı ürün alıyorsun? İnternetten daha uyguna getirmedin mi hiçbir şeyi? Orijinal hiçbir ürün almak iyi değilse hep muadillerini alın o zaman? :D

Bazı satıcılar bile farkında değil sahte sattığının. Piyasada bu kadar sahte ürün varken risk almaya değer mi?

Baseus pudding mi? Baseus'larda da port çıkma sorunu var, bildiğin konektör kafası ayrılıyor. Dikkatli kullanın o yüzden. (gündelikte aynısını kullanmaktayım.)

Baseus cafule serisi. Hem Micro USB to USB'a hem Type-C to Type-C kullanıyorum. Kaliteliler bayağı. Hem katlanma gibi bir problem olmuyor. Özellikle 2 metre olması büyük rahatlık sağlıyor bana.

Bunun orijinal olduğuna inanıyor musun :) Samsung enayi mi aynısını 2300 liraya satıyor, 2 yıl önce bile 1600 liraya satıyordu ben alırken? Bunların sahteleri çakma abibas'lardan daha yaygın.

Anlamıyor hocam boşuna uğraşmayın. Dediğim gibi satan adam bile sahte olduğunu bilmiyor hala inatla öneriyor.

Ben Amazon Türkiye'den 25W'lık versiyonunu aldım. Kablosuz sadece adaptör. Yaklaşık 6 ay önce 560 TL vermişim. Şu an Samsung'un kendi sitesinde 860 TL.

25W versiyonunda çıkmıyor. Zaten çıkmasın çok kalitesiz.

Son düzenleme: