Bunların söylenen değerleri vermediğine dair video izlemiştim, güvenilir bir kaynaktan. Söyleninin altında güç değerleri veriyorlardı.

Ben belirli bir markaya yönelirdim. 4 yıldır şarj aletlerini kullanıyorum tık yok.

Samsung A55 için Xiaomi 33W aldım şarja takınca 15-18 W olarak görüyor süper hızlı şarj yazmıyor, Spigen 27W aldım onu takarsam direk süper hızlı şarj yazıyor.

Ben de bunu kullanıyorum, özellikle kablosu harika. Hatta kablosunda toplayıcı var, dağınıklıkta olmuyor yapıştırıyorsun. Uç kısmı koruyuculu, parçalamak pek mümkün değil. @Testo Unit

Fehmi güzel ürün önermiş.

Samsung Tab S9 için kullanıyorum, bayağı hızlı şarj ediyor.

Orijinal Samsung 15W var. Onu kullansam çok mu yavaş şarj olur?

Evet. Bir de Spigen'in bir ürününde deneyimlediğim kadarıyla belirli bir noktada fazla ısınma oluyordu bilin istedim.

Samsung A55 için Xiaomi 33W aldım şarja takınca 15-18 W olarak görüyor süper hızlı şarj yazmıyor, Spigen 27W aldım onu takarsam direk süper hızlı şarj yazıyor.

Çakma alırsan tabii olur. Ben Trendyol'dan almıştım 1 hafta olmadan prizde yandı, iade ettim. Çok çakması var bu markanın. Web sitesi dışından almamak lazım.

Evet. Bir de spingenin bir ürününde deneyimlediğim kasarıyla belirli bir noktada fazla ısınma oluyordu bilin istedim.

Çakma alırsan tabii olur. Ben Trendyol'dan almıştım 1 hafta olmadan prizde yandı, iade ettim. Çok çakması var bu markanın. Web sitesi dışından almamak lazım.

Xiaomi ürünlerini kendi sitesi haricinden almam her yerde yan sanayi ürünü satılıyor güvenemem.

Evet. Bir de Spigen'in bir ürününde deneyimlediğim kadarıyla belirli bir noktada fazla ısınma oluyordu bilin istedim.

Samsung'da PPS denen bir uyumluluk var o olmayinca super hizli sarj olmuyor. Isinmasi sorun degil GaN teknolojisi oldugu icin kompakt boyutta yuksek guc ureten sarj aleti yapiyorlar. Bu tarzdaki tum adaptorler isiniyor. Bende 30W Anker var boyutu silgi kadar veya Anker'in yine GaN teknolojili 67W adaptoru var MacBook'un 70W'lik adaptorunun yarisi kadar onlar da isiniyor mesela.

Hatta sana 1-2 tane resim atayım cihazın. Samsung 25W ve bunu aktif kullanıyorum.

20250906_200346.webp
20250906_200459.webp

20250906_200514.webp

Tablet 45W destekliyor yakmayalım şimdi 120W ile.
Sarj aleti ne kadar gucluyse o kadar iyi olur. O guce kadar olan tum aletleri calistirir. Daha dusuk gucte kullanilirsa yipranmayacagi icin omru cok daha uzun olur. 45W'lik sarj aleti 45W'lik cihazin sarjinda kullanilirken ornegin 2 yil calisabilecekse 120W'lik sarj aleti 5 yil calisir mesela.