Bütçe
48.000 TL

Brew_MacMillan

Çalışkan
Forum sayesinde yavaştan sistemi oluşturmaya başladım ve ekran kartı arayışına geçtim. 48k gibi bir bütçem var. Bu bütçeye bu kartın iyi modelleri alınabilir mi? RX 9070 XT ile RTX 5070 düşünüyordum başta, sonrasında RTX 5070 Ti almak en iyisi olacak gibi düşündüm sisteme.

Forum sayesinde yavaştan sistemi oluşturmaya başladım ve ekran kartı arayışına geçtim. 48k gibi bir bütçem var. Bu bütçeye bu kartın iyi modelleri alınabilir mi? RX 9070 XT ile RTX 5070 düşünüyordum başta, sonrasında RTX 5070 Ti almak en iyisi olacak gibi düşündüm sisteme.
Yeterli:

Hocam bunu gördüm fakat satıcı kısmı kuşkulandırdı. Değer mi sizce, yoksa Amazon'dan bakmak daha mı iyi olur? Çok teşekkürler bu arada, sizler ve birçok kişi sayesinde toplayabiliyorum sistemi.

Giriş seviyesi RTX 5070 Ti almaktansa orta/üst segment RX 9070 XT almak bence daha mantıklı.

RX 9070 XT ile RTX 5070 alacak olsaydım, evet RX 9070 XT alırdım ama sonrasında RTX 5070 Ti daha iyi olabileceğini düşündüm ileriye dönüklük açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu gördüm fakat satıcı kısmı kuşkulandırdı. Değer mi sizce, yoksa Amazon'dan bakmak daha mı iyi olur? Çok teşekkürler bu arada, sizler ve birçok kişi sayesinde toplayabiliyorum sistemi.

RX 9070 XT ile RTX 5070 alacak olsaydım, evet RX 9070 XT alırdım ama sonrasında RTX 5070 Ti daha iyi olabileceğini düşündüm ileriye dönüklük açısından.
Gamemar'dan alabilirsiniz çok az daha ekleyerek.

9070 XT ile 5070 alacak olsaydım evet 9070 XT alırdım ama sonrasında 5070 Ti daha iyi olabileceğini düşündüm ileriye dönüklük açısından.

RX 9070 XT zaten RTX 5070 Ti dengi. RTX 5070 ile kıyaslandığında tabii ki RX 9070 XT daha mantıklı. RTX 5070 Ti'da düzgün bir modeli en az 52-53K üzerine bulabiliyorsunuz. O bütçeye çıktıktan sonra 59K'ya indirimden RTX 5080 almak daha mantıklı, İncehesap dün sattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebz saticisinda sorun yaşayan da var yaşamayan da. Kapalı kutu gelirse bence bir sıkıntı olmaz. +400 TL sepette kupon var. Sorun olursa iade edersiniz. Mümkünse kapıda açın kargocuyla, kapalı kutu değil ise teslimatı reddedin. Teslim edildi girilmeden iade girilir. Satıcı hiçbir şey diyemez.

RX 9070 XT zaten RTX 5070 Ti dengi. RTX 5070 ile kıyaslandığında tabii ki RX 9070 XT daha mantıklı. RTX 5070 Ti'da düzgün bir modeli en az 52-53K üzerine bulabiliyorsunuz. O bütçeye çıktıktan sonra 59K'ya indirimden RTX 5080 almak daha mantıklı, İncehesap dün sattı.
RX 9070 XT'yi de çok düşündüm evet fakat birçok sorunu olabiliyor ne yazık ki Recep Baltaş'ın bir videosunda bahsediyordu Google docs gibi uygulamalarda 2022 den beri devam eden sorunlar hala düzelmemiş beyaz ok işareti sorunu gibi direkt sürücülerden kaynaklı. Sadece bunun için değil tabii ki birçok teknoloji konusunda da Nvidia iyi olduğu için 5070 Ti düşündüm bu sebep ile.

Ebz satıcısı gayet uyguna satıyor ilgili modeli sorun yaşar mıyım diye çok tereddüt ediyorum veya garanti olması açısından Amazondan Inno3D modeline mi yönelmeliyim sizce?