@Brew_MacMillan, ben olsam Ebz'den alir gecerdim. Kapıda açardım ama kargocuyla. Fiyat farkı çok Inno3d ile.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 48.000 TL
Brew_MacMillan
Çalışkan
Evet hocam deneyeceğim bakalım ilgili model çok cazip geliyor gerçekten.@Brew_MacMillan, ben olsam Ebz'den alir gecerdim. Kapıda açardım ama kargocuyla. Fiyat farkı çok Inno3d ile.
ONDEARTH
Uzman
Ebz saticisinda sorun yaşayan da var yaşamayan da. Kapalı kutu gelirse bence bir sıkıntı olmaz. +400 TL sepette kupon var. Sorun olursa iade edersiniz. Mümkünse kapıda açın kargocuyla, kapalı kutu değil ise teslimatı reddedin. Teslim edildi girilmeden iade girilir. Satıcı hiçbir şey diyemez.
Kargocuyla kutu açabilen var mı? kodu girilmesi gerekmese adam kargoyu evin önüne atıp kaçacak
Brew_MacMillan
Çalışkan
Biraz daha üstüne koyup İnce Hesaptan mı alsam acaba ilgili modeli? garanti olması için sizler ne düşünüyorsunuz? veya N11 den beklemeli miyim?
Brew_MacMillan
Çalışkan
GÜNCELLEME:
Ebz satıcısı stokların olmadığını söyledi boş yere bekletti ve ben sormasam peşine düşmesem bile hala beklemeye devam edecektim. O sebep ile 'RX 9070 XT Nitro+' almaya karar verdim. İlgili satıcıdan uzak durun ben düştüm siz düşmeyin.
Ebz satıcısı stokların olmadığını söyledi boş yere bekletti ve ben sormasam peşine düşmesem bile hala beklemeye devam edecektim. O sebep ile 'RX 9070 XT Nitro+' almaya karar verdim. İlgili satıcıdan uzak durun ben düştüm siz düşmeyin.