Hayır Nitro 16 her anlamda daha iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 48.000 TL
Mevcut laptobum da Acer Nitro modeli, ısınma ve çok yüksek fan sesi gibi sorunlar yaşıyorum fazlaca. O yüzden ister istemez Acer'den uzak duruyorum.
Smmmhunter
Üstün
Tek RAM farkı var. O da zaten gayet ucuz bir şey.
Hangi Nitro modeli?Mevcut laptobum da Acer Nitro modeli, ısınma ve çok yüksek fan sesi gibi sorunlar yaşıyorum fazlaca. O yüzden ister istemez Acer'den uzak duruyorum.
Acer Nitro 5'ti sanırım. 5 yıl falan oldu tabii alalı ama aldığımın ikinci yılı civarlarında sorun çıkmaya başladı. Malzeme kalitesi de bir hayli kötü bu modelde. Üst kapak esniyor üstüne dokunduğunda vs. Bu tür şeyler olduğu için acer'e bayağı soğuğum şu an. Mutlaka şu anki modelleri gelişmiştir ve böyle sorunlar azalmıştır tabii ama.
Eski model bir Nitro 5 almışsınız normaldir. Nitro 16 kaliteli bir seridir.Acer Nitro 5'ti sanırım. 5 yıl falan oldu tabii alalı ama aldığımın ikinci yılı civarlarında sorun çıkmaya başladı. Malzeme kalitesi de bir hayli kötü bu modelde. Üst kapak esniyor üstüne dokunduğunda vs. Bu tür şeyler olduğu için acer'e bayağı soğuğum şu an. Mutlaka şu anki modelleri gelişmiştir ve böyle sorunlar azalmıştır tabii ama.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-