Herkese iyi günler dilerim. Bir iş yeri için 2 adet 4K 60Hz televizyonu bir bilgisayara bağlayıp tek bir ekran gibi kullanmak istiyorum. Televizyonun ve laptopun ozelliklerini ekte bulabilirsiniz. Televizyonlarda HDMI 2.0 laptopta ise 2 adet mini DisplayPort girişi var. 4K 60Hz'yi destekleyen HDMI to mini DP dönüştürücü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Herkese iyi günler dilerim. Bir iş yeri için 2 adet 4K 60Hz televizyonu bir bilgisayara bağlayıp tek bir ekran gibi kullanmak istiyorum. Televizyonun ve laptopun ozelliklerini ekte bulabilirsiniz. Televizyonlarda HDMI 2.0 laptopta ise 2 adet mini DisplayPort girişi var. 4K 60Hz'yi destekleyen HDMI to mini DP dönüştürücü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bunlari zaten biliyorum bana direkt ürün lazım piyasada bulamadim HDMI to mini DP 4K60Hz.
Bunlari zaten biliyorum bana direkt ürün lazım piyasada bulamadim HDMI to mini DP 4K60Hz.
Mini DisplayPort Kablosu - 4K Kaliteyle Bağlantı 🔌
Mini DisplayPort ile yüksek çözünürlükte görüntü aktarımı! Hızlı teslimat ve uygun fiyatlarla hemen satın alın! 🚚
Mini DisplayPort Kablosu - 4K Kaliteyle Bağlantı 🔌
Mini DisplayPort ile yüksek çözünürlükte görüntü aktarımı! Hızlı teslimat ve uygun fiyatlarla hemen satın alın! 🚚www.trendyol.com
Direkt ürün linki atar mısınız hiçbirinde 60Hz desteklediği belirtilmiyor cogu büyük ihtimalle 4K30Hz.
Direkt ürün linki atar mısınız hiçbirinde 60Hz desteklediği belirtilmiyor cogu büyük ihtimalle 4K30Hz.
Çıkışların fotoğraflarını buraya atar mısınız yanlış bir şey aldırmak istemem. Attıktan sonra senin istediğin ürünü atacağım sana.
Çıkışların fotoğraflarını buraya atar mısınız yanlış bir şey aldırmak istemem. Attıktan sonra senin istediğin ürünü atacağım sana.
Televizyon HDMI 2.0 kesin eminim laptopta büyük ihtimalle mini DisplayPort 1.2 şu an yanımda değil ikisi de.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-