grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Wraith Esports sitesinden VXE R1 Pro almıştım, dongle olmadan 1000 Hz kullanılıyor. 4000 Hz kullanmak istediğim için VGN Dragonfly 4K Hz dongle alacaktım fakat yaklaşık iki aydır stokta yok, gelecek gibi de durmuyor. VGN'nin kendi sitesi yurt dışından gönderim yapıyormuş fakat 38 USD (~1500 TL) gibi bir fiyat çıkıyor. VXE R1 Pro için bu ürünü beklemek yerine farklı dongle alsam sağlıklı çalışır mı? Önerebileceğiniz dongle var mı yoksa beklemeye devam mı edeyim?

Bekle bence wraithtten çünkü cidden adamlar güzel garanti sağlıyolar 3-4 defa para iadesi aldığım oldu. 4K bence o kadar da önemli değil bu arada 125 hz kullanıyorum ben :D (VXE R1 SE+ var bende de)

Biliyorum, zaten gözle görülebilecek fark da yok fakat FPS oyunları oynuyorum ve öyle kullanmak daha güzel geliyor bana, sistem de yeterli. Beklemek en mantıklısı zaten de nisan ayından beri stokta yok.

Biliyorum, zaten gözle görülebilecek fark da yok fakat öyle FPS oyunları oynuyorum ve öyle kullanmak daha güzel geliyor bana, sistem de yeterli. Beklemek en mantıklısı zaten de nisan ayından beri stokta yok.

Çoğu üründe stok sorunu var Wraith cidden biraz gelişmeli o konuda.

Dragonfly F1 PM'in kendisi ve 4K dongle'ı kutusunda duruyor şu an kenarda. Kullandığım zamanlar 4K'da stabil çalışmıyordu fare, 2K kullanıyordum ki o da olmasa da olurdu. Dongle'ın 700-800₺ bandında olduğunu düşünürsek de ne beklemeye ne de almaya değmez.