Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar ben 1920x1080 oynuyorum fazla FPS için. R7 7800X3D aldım ama nedense uzağa bakınca görüntü pikselleşiyor gibi. Nasıl çözebilirim?

Çözünürlükten kaynaklıdır. DLSS ya da Anti-Aliasing ayarlarını yükseltmeyi deneyin, varsa oyunda Resolution Scale ayarını biraz arttırın. Zaten 4K'nın 1080p'den farkı daha keskin, daha az pikselleşme olması.

Çözünürlükten kaynaklıdır. DLSS'ya da Anti-Aliasing ayarlarını yükseltmeyi deneyin, varsa oyunda Resolution Scale ayarını biraz arttırın. Zaten 4K'nın 1080P'den farkı daha keskin, daha az pikselleşme olması.

Ama hocam öyle böyle değil yani adamı vuramıyorum. Eğer çok fark etmezse 4K Low ayarlarda oynayacğım. Yani öbür insaların 1080P'si gibi değil. AMD ekran kartım bu arada oyun da Valorant.

Ama hocam öyle böyle değil yani adamı vuramıyorum. Eğer çok fark etmezse 4K Low ayarlarda oynayacğım. Yani öbür insaların 1080P'si gibi değil. AMD ekran kartım bu arada oyun da Valorant.
Hocam monitör kaç inç yazmamışsınız ama 27 diye tahmin ediyorum. 4K'dan 1080p'ye geçince gördüğünüz pikseller 4 katı boyutuna çıktığı için rahatsız ediyor olabilir. Aşırı gözünüze batıyorsa 4K lowda oynamak daha iyi bir fikir gibi.

Hocam monitör kaç inç yazmamışsınız ama 27 diye tahmin ediyorum. 4K'den 1080P'ye geçince gördüğünüz pikseller 4 katı boyutuna çıktığı için rahatsız ediyor olabilir. Aşırı gözünüze batıyorsa 4K Low'da oynamak daha iyi bir fikir gibi.

28 hocam. Yani 1080p de olunca aynı anda SS alamıyorum monitörle bağdaşmıyor ama görseniz gerçekten kusarsınız. O kadar kötü ki crossum adamın kafasına oturmuyor. Benm 4K Low da oynarsam boşuna mı almış olurum bu işlemciyi? İnsanlar gerçekten bu görüntü de mi oynuyor?

28 hocam. Yani 1080p de olunca aynı anda SS alamıyorum monitörle bağdaşmıyor ama görseniz gerçekten kusarsınız. O kadar kötü ki crossum adamın kafasına oturmuyor. Benm 4K Low da oynarsam boşuna mı almış olurum bu işlemciyi? İnsanlar gerçekten bu görüntü de mi oynuyor?
Hocam video atma şansınız var mı? Merak ettim de nasıl gözüktüğünü? Bir de ekran görüntüsü mümkünse. Bahsettiğiniz kadar kötüyse başka bir durum mu var acaba diyorum da 😂 1080p o kadar kötü bir çözünürlük değil çünkü.

Hocam video atma şansınız var mı? Merak ettim de nasıl gözüktüğünü? Bir de ekran görüntüsü mümkünse. Bahsettiğiniz kadar kötüyse başka bir durum mu var acaba diyorum da 😂 1080p o kadar kötü bir çözünürlük değil çünkü.

Şöyle ki hocam buyurun (Telden çektim ters olmuş KB. Elimde silah olan 1080p/bıçak olan 4K pek anlaşılmasa da ortadaki fark belli oluyor hemen hemen o tarz)

Dosya Ekleri

• IMG_4197.webp
    IMG_4197.webp
    5,1 MB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4196.webp
    IMG_4196.webp
    4,8 MB · Görüntüleme: 56
Şöyle ki hocam buyurun (Telden çektim ters olmuş KB. Elimde silah olan 1080p/bıçak olan 4K pek anlaşılmasa da ortadaki fark belli oluyor hemen hemen o tarz)
Hocam oyunun ayarlarında Anti-Aliasing yani kenar yumuşatma vesaire açık mı? Dediğim gibi 1080p'ye alınca pikseller koca koca gözüktüğünden bozulma var ama 4K olanda da çok pütürlü gibi kenarlar.

Hocam oyunun ayarlarında Anti-Aliasing yani kenar yumuşatma vesaire açık mı? Dediğim gibi 1080P'ye alınca pikseller koca koca gözüktüğünden bozulma var ama 4K olanda da çok pütürlü gibi kenarlar.

Kenar yumuşatma açık değil hocam.
Normal sistemde saçmalıyor Valorant'ı 1080p yapınca.
Görüntü bozuk gözüküyor böyle tırtık tırtık.

1757201893374.webp