Stardew Valley
Deneyimli
Evet, bütçeniz uygunsa kesinlikle almanızı öneririm.
Hocam eğer öyle diyorsanız 2k oled yerine direk 4K oled alabilirim, 2K OLED monitörlerle 4K monitörler arasında dağlar kadar fark yok fiyat olarak birbirine çok yakın fiyattalar. Tek korkum 5070 ti ile belli bir süre tıkanıp kalmamak 4K için. Çünkü Monitör fiyatı en az 30-40 bin lira olacak. Sistem konusunuda açıyorum şimdi.@KaderDiyelimGitsin Toplama için ayrı bir konu açmanız lazım. Bir de 4K'dan vaz geçmenize gerek yok; dediğim gibi DLSS ve FG ile 5070 Ti bile 4K ultra RT ile her oyunu oynatıyor bizzat kullandım. Ayrıca 1080p ile 2K birbirine yakın çözünürlükler; 4K ise ikisinden de ayrı bir dünya; piksel sayılarına bakabilirsiniz. Ben 4K IPS monitörü çoktan aldım ama şu an alacak olsam 2K OLED alırdım çünkü OLED panel işin içine girince 4K'nın değeri kalmıyor.
O zaman 4K OLED alabilirsiniz ama şunu söyleyeyim; tıkanma olayını 5070 ti ile 5080 beraber yaşar yani aralarındaki fiyat farkını ödediğinizde daha uzun süre taşımaz sizi; 5080 şu an mantıksız bir kart. Çok dert etmenize de gerek yok zaten; yıllar içinde 4K performansı bitene kadar her türlü yeni karta geçersiniz.Hocam eğer öyle diyorsanız 2k oled yerine direk 4K oled alabilirim, 2K OLED monitörlerle 4K monitörler arasında dağlar kadar fark yok fiyat olarak birbirine çok yakın fiyattalar. Tek korkum 5070 ti ile belli bir süre tıkanıp kalmamak 4K için. Çünkü Monitör fiyatı en az 30-40 bin lira olacak. Sistem konusunuda açıyorum şimdi.