Detaylar
Kim cevapladı?@monitortavsiye01, en kötü B650M-R düşünün. Benim önerim B850M Force.
monitortavsiye01
Becerikli
@monitortavsiye01, en kötü B650M-R düşünün. Benim önerim B850M Force.
Amazon'da bu fiyata peşin 6 taksit alabilirim. 7400₺
B650M-R ise 5200 TL en ucuz. Aradaki 2200 TL farka değer mi sadece LoL ve Rust oynayan biri için?
Son düzenleyen: Moderatör:
@monitortavsiye01, B650M-R ile aradaki farka değer.
B650M-R alınabilecek en düşük anakart. Force'u çok daha yüksek bütçeli sistemlere bile öneriyoruz çünkü oyun için fiyatında rakibi yok.
B850M-A, M-K'ye kıyasla çok daha mantıklı bir seçenek. MSI'a bulaşmayın zaten. Colorful'un yazılımını geliştirmesi lazım vs. vs.
B650M-R alınabilecek en düşük anakart. Force'u çok daha yüksek bütçeli sistemlere bile öneriyoruz çünkü oyun için fiyatında rakibi yok.
B850M-A, M-K'ye kıyasla çok daha mantıklı bir seçenek. MSI'a bulaşmayın zaten. Colorful'un yazılımını geliştirmesi lazım vs. vs.
monitortavsiye01
Becerikli
Peki hocam bu nasıl? Force ile kıyaslama yapınca.@monitortavsiye01, B650M-R ile aradaki farka değer.
@monitortavsiye01, Force tabii ki.
monitortavsiye01
Becerikli
Hocam az önce böyle bir şey gördüm de nedir bu acaba?
@LH44 Sence buradan alınır mı? Pttavm den sakız bile almam diyenler vardı.Hocam az önce böyle bir şey gördüm de nedir bu acaba?
![]()
Son düzenleme:
monitortavsiye01
Becerikli
Alınır mı diyorsun yani?@monitortavsiye01, satıcı DEY Elektronik yani İtopya.
@monitortavsiye01, herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
İçinizde ukte kalmaması adına Amazon'dan alabilirsiniz. Sonuçta iade politikası gayet iyi.
İçinizde ukte kalmaması adına Amazon'dan alabilirsiniz. Sonuçta iade politikası gayet iyi.