Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000-6.000 TL
Dreamshox
Yetkin
PSU içermeli mi?
paricfy
Başarılı
Gerek olacağını sanmıyorum. Hazır sistem alıp kasayı değiştireceğim sadece.
Dreamshox
Yetkin
Gerek olacağını sanmıyorum. Hazır sistem alıp kasayı değiştireceğim sadece.
Lian Li O11 dynamic EVO alabilirsiniz bence. 800 lira kadar bütçeyi aşmakta indirimde yakalarsanız mutlaka alın. En şık duran kasa bence hele de Lian Li fanlarıyla.
paricfy
Başarılı
Buna ekstra olarak hangi fanları takmam gerekecek? Direkt hazır sistemde gelenleri mi takacağım?Lian Li O11 dynamic EVO alabilirsiniz bence. 800 lira kadar bütçeyi aşmakta indirimde yakalarsanız mutlaka alın. En şık duran kasa bence hele de Lian Li fanlarıyla.
Dreamshox
Yetkin
Buna ekstra olarak hangi fanları takmam gerekecek? Direkt hazır sistemde gelenleri mi takacağım?
Hazır sistemde gelenleri takabilirsiniz. Ekstra fan için bütçeniz varsa Lian Li unı fan SL Infinity 120 RGB'den ihtiyacınız kadar alıp takabilirsiniz. Harika bir görüntü sunacaktır. Şunu da söylemem gerekiyor ki Lian Li fanların fiyatları tuzludur bilginize.
Hazır sistemde gelenleri takabilirsiniz. Ekstra fan için bütçeniz varsa Lian Li unı fan SL Infinity 120 RGB'den ihtiyacınız kadar alıp takabilirsiniz. Harika bir görüntü sunacaktır. Şunu da söylemem gerekiyor ki Lian Li fanların fiyatları tuzludur bilginize.
Hocam bu arada Lian Li O11 vision da alabilirsiniz tam sizin bütçenizde.
Son düzenleme:
paricfy
Başarılı
Güzelmiş bunu beğendim.
Kasa olarak da bunu düşünüyorum. Bunun içindekileri aktaracağım
www.gaming.gen.tr
Hocam bu arada Lian Li O11 vision da alabilirsiniz tam sizin bütçenizde.
Kasa olarak da bunu düşünüyorum. Bunun içindekileri aktaracağım
PC HOCASI-GG10.4 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10.4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Dreamshox
Yetkin
Güzelmiş bunu beğendim.
Kasa olarak da bunu düşünüyorum. Bunun içindekileri aktaracağım.
![]()
PC HOCASI-GG10.4 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10.4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Tam olarak ne sormak istediniz hocam? Uyumluluk mu?
paricfy
Başarılı
EvetTam olarak ne sormak istediniz hocam? Uyumluluk mu?
Dreamshox
Yetkin
Hocam hepsi uyumlu sıkıntı yok. Lakin o fiyata DDR5 sistem almanızı öneririm. Bir de kasa kocaman o anakart küçük yani çok çirkin bir görüntü oluşabilir. Toplama tecrübeniz varsa bütçeniz doğrultusunda konu açın yardımcı olalım.