En mantıklı seçim hangisi olur?

• Honor Pad X9 4GB

Oy: 1 11,1%
  • Samsung Galaxy tab a9 plus 4GB

Oy: 6 66,7%
  • Lenovo Tab M11 4GB

Oy: 0 0,0%
  • Casper VIA l40 8GB

• Everest Everpad İnsane V10 8GB

• Diğer (Fiyat bandında sizin öneriniz)

Oy: 2 22,2%

• Oy verenlerin toplamı
    9
Bugün Samsung Tab A9+ (5200TL) elime ulaştı ve fiyatına göre cidden güzel bir ürün bence, ikinci el olsaydı iPad 6 serisi gibi eski seçenekler var. Arada bir kasıyor ama genel kullanımda çok iyi ve iş görüyor. Dizi-film, video izlemek için aldım ben çalışırken veya yemek yerken.

Hocam iPad 6 yerine 7-8 bulunuyor olduğum ilde doğru düzgün bir sürü cihaz var.

8. nesil dediğiniz güncelleme bile almayacak ve o bütçede zor bulunur. Ve iPad mini 4 dediği oyunları yükleyemez. iOS 12 kullanıyor hatırlatayım.

Hala iPad mini 4 diyor ama tam olarak 2 kere yanlış model yazdım ama neyse dostum böyle çok biliyormuş gibi davranmaya devam et sen.

Hala iPad mini 4 diyor ama tam olarak 2 kere yanlış model yazdım ama neyse dostum böyle çok biliyormuş gibi davranmaya devam et sen.
Yanlış model kelimesini yazmadan önceydi o mesaj ekleme yapınca ön plana çıktı.

Sizinle uğraşacak vaktim yok. Benim önerdiğim tablet o kadar kötü bir tablette değil aynı zamanda. Sıfır olarak bu önerebilirim. Siz de hala 2019'luk cihaz önermeye devam edin. Bu fiyata temiz 8.nesil çok zor. Aynı zamanda güncel bir cihaz da olmayacak. Siz çok bilmiş demeye devam edin umursamıyorum bile. Size yazacağım bu mesajla vakit kaybetmek yerine makalemi tamamlayabilirdim.

Sizinle uğraşacak vaktim yok. Benim önerdiğim tablet o kadar kötü bir tablette değil aynı zamanda. Sıfır olarak bu önerebilirim. Siz de hala 2019'luk cihaz önermeye devam edin. Bu fiyata temiz 8.nesil çok zor. Aynı zamanda güncel bir cihaz da olmayacak. Siz çok bilmiş demeye devam edin umursamıyorum bile. Size yazacağım bu mesajla vakit kaybetmek yerine makalemi tamamlayabilirdim.
Tamam lütfen uğraşma.

iPad 8, her parçası çalıştığını söylüyor bence alınabilir.
Yok hocam yukarıdaki insana göre Samsung A9 daha iyiymiş :hehehe: