o hz değerinin altındaki değerler aşırı derecede kasma hissiyatı oluşturuyor bende o yüzden ana monitörümle biraz denk olsun istiyorum. 2 monitörüm vardı ama eskidi ve panel arızası oluşmaya başladı bu yüzden yeni bir tane arayıştayım
Ben o verceeginiz paranin 144hz olmasina gitmesinden, cok saglam renk geriverimi olan, ips panelli bir 60-75 hz profesyonel monitor almanizi tavsiye ederdim hocam. Fakat illa 144+ hz derseniz, Samsung Odyssey G3 guzel duruyoro hz değerinin altındaki değerler aşırı derecede kasma hissiyatı oluşturuyor bende o yüzden ana monitörümle biraz denk olsun istiyorum. 2 monitörüm vardı ama eskidi ve panel arızası oluşmaya başladı bu yüzden yeni bir tane arayıştayım
tamamdır bilgi için teşekkürlerBen o verceeginiz paranin 144hz olmasina gitmesinden, cok saglam renk geriverimi olan, ips panelli bir 60-75 hz profesyonel monitor almanizi tavsiye ederdim hocam. Fakat illa 144+ hz derseniz, Samsung Odyssey G3 guzel duruyor
Bunu da onerebilirim, ilk dedigim gibi oyuncu monitorunden cok profesyonel klasmanda