Alan Turing
Çalışkan
Merhaba dostlar, monitör piyasasını vs hiç takip etmiyorum. Pivot monitörler kodlama vs yaparken rahatlık sağlayabilir gibi gözüküyor. Ama bu fiyata pivot monitör almak mümkün olur mu? Alırsam teknik olarak diğer özellikleri düşük olur mu diye endişe ediyorum. Oyun oynayan bir mühendislik öğrencisiyim. 15.6 boyutunda laptop ekranı kullanıyorum (Abra A5 v18.2) hem oyunları daha geniş ekranda görerek daha keyifli oynamak hem de kod yazarken daha rahat bir çalışma ortamı yaratmak istiyorum. Bütçemi belki 6 bin TL civarına kadar zorlayabilirim ama 5 bin civarında olursa çok iyi olur. Ayrıca sormak istediğim bir diğer soru ise bir yandan laptop ekranı kullanıp bir yandan da bu yeni aldığım monitörü 2.ekran olarak kullanıp kulllanamayacağımdır. Latop,Monster Abra A5 v18.2.1 modelidir.
Çok fiyat farkı yoksa direkt elden Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum orada bana önerilen ve hoşuma giden monitör MSI G255F idi. Pivot özelliği yok ama en parça alarak döner hale getirilebilir mi?
www.vatanbilgisayar.com
Bulduğum pivot monitörler
Çok fiyat farkı yoksa direkt elden Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum orada bana önerilen ve hoşuma giden monitör MSI G255F idi. Pivot özelliği yok ama en parça alarak döner hale getirilebilir mi?
MSI G255F FHD 24.5'' 180Hz 1MS(MPRT) A-Sync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI G255F FHD 24.5'' 180Hz 1MS(MPRT) A-Sync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bulduğum pivot monitörler