Değil, Nautilus Titan X kadar sessiz değil. Ama sesli de değil. Ryuo 4 SLC almıştım mesela, standart oyun için ve sürekli tam yükte değilse üst düzey AIO ile bir farkları yok. Yani ben takıntımdan vazgeçtim mesela kardeşime hediye ederek Ryuo' yu. Bundan sonra da alırdam direkt Nautilus.
Ama Corsair' in kendi pompaları kötü değil. Lian Li ' den her türlü daha iyi. Mesela bana göre, şahsi görüşüm? Corsair'in Nautilus'u ki bu orta segment Lian Li'nin üst segmentinden daha iyi. Lian Li estetik sunuyor, performans değil.
Galahad 2 Lite Performance çok iyi mesela ama sesli. Standart günlük kullanıcı için bunlar açırı teferruat. Size tavsiyem elinizdekini satıp LCD istiyorsanız Titan C alın ve 10 yıl arkanıza bakmayın. Hiç bir şey olmaz o soğutucuya. Bendeki Arctic LF 2 240 mesela 2021'den beri kesintisiz çalışıyor. Tık demedi. Kısaca senin benim gibi insanların gidip de 20k vermesine gerek yok. Paran vardır hocam, benim de var mesela ama Ryuo 4 aldım ya oyun oynuyorum felan bir baktım 5 yıllık 240mm Arctic'ten bana katkısı neredeyse yoktu çünkü oyun oynuyorum. Render vs. alsam o zaman iş değişirdi.