@Picky Lian Li pompasını kendisi üretiyor. Çok sessiz değil. Ben ilk başta Atmos 2 aldım, arızalı ya da normal bilemiyorum iade ettim. Sonra LCD-S 2 360CL aldım satıcı iptal etti. Geçen gün Ryuo SLC 360 sipariş ettim.
@Picky şunu unutmayın hocam piyasada iki tane sessiz pompa var. Birisi Asete emma gen 8 v2 en son nesil. Rakipsiz, Noctua' da NL-LC1 'de de bu pompadan kullanıyor ama kendi tasarımından dolayı 2-3 dB kadar daha sessiz.
Diğer bir seçenek sizi memnun bırakacak olan ise üç fazlı FlowDrive motoru var çok sessiz. Titan arkadaşımda var. Dün evine misafirliğe gittim ve sessiz gördüm bir 5-10 dk kadar.
Yine de sizi tatmin edecek olan nokta Aseten emma gen 8 v2 olan soğutuculardır. Bu soğutucular en tepe modellerdir.
Bulamazsınız ama en babalardan birisi de fanlardan dolayı ki bu fanlar Noctua'yı da katlar; Phanteks Glacier 360 T30. Asetek Gen8 var. Fanlar o kadar güçlü ki düşük RPM' de buz gibi yapıyor.
Alacağınız bütçenize uygun olanı ise nihai soğutma ise Corsair Nautilus RS 360 ARGB ya da LCD versiyonu. Lf 3' ten daha iyi.
Bir de şunu unutmayın
@Picky Noctua hariç tam devirde sessiz olanı neredeyse yok. Tam devirde zaten ağır yüklerde bile çalışmıyor.