Kurosaki 6
Üyecik
Selamlar. 5.000-6.000 liraya sıvı soğutma arıyorum. Normalde Arctic Liquid Freezer III Pro 360 mm alacaktım, lakin fanların çok sesli olduğunu okudum. Onu araştırırken Ocypus Sigma L36 Pro ile karşılaştım ve çok hoşuma gitti. IPS ekranı falan tavladı beni.
Okuduklarıma göre performans olarak da hemen hemen LF3'e yakınmış. Ama şu da ilgimi çekti; LF3, VRAM ve hatta RAM'i bile soğutabiliyormuş, fan yapısı gereği sanırım, tam hatırlamıyorum, öyle okumuştum. Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum ama sizce ne almalıyım? Açıkçası çok gürültülü bir şey olmasını istemiyorum. Bir yandan IPS panel ilgimi çekiyor, diğer yandan VRAM soğutma olayı hoşuma gidiyor, çok arada kaldım. Başka model tavsiyeniz var mı? Yardımcı olması açısından bileşenlerim şöyle:
GPU: RTX 5080
CPU: R7 9800X3D
Anakart: Gigabyte B850M Force Wi-Fi 6E
Kasa: Montech King 95 Pro veya MSI MAG Pano 100R PZ düşünüyorum.
Okuduklarıma göre performans olarak da hemen hemen LF3'e yakınmış. Ama şu da ilgimi çekti; LF3, VRAM ve hatta RAM'i bile soğutabiliyormuş, fan yapısı gereği sanırım, tam hatırlamıyorum, öyle okumuştum. Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum ama sizce ne almalıyım? Açıkçası çok gürültülü bir şey olmasını istemiyorum. Bir yandan IPS panel ilgimi çekiyor, diğer yandan VRAM soğutma olayı hoşuma gidiyor, çok arada kaldım. Başka model tavsiyeniz var mı? Yardımcı olması açısından bileşenlerim şöyle:
GPU: RTX 5080
CPU: R7 9800X3D
Anakart: Gigabyte B850M Force Wi-Fi 6E
Kasa: Montech King 95 Pro veya MSI MAG Pano 100R PZ düşünüyorum.