Bütçe
5.000-6.000 TL
Aynı durum attığınız modeller ve diğer bütün markalar için de geçerli, çelişiyorsunuz. Diyelim bozuk geldi 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkı oluyor, iade edilebilir veya değiştirilebilir.

Sesli olan kötü oluyor sizin mantıkla sanırım. Şahsen LF3 Pro alıp düşük yükte sessiz, yük altında veya oyunlarda yüksek devirli şeklinde ayarlayıp daha iyi performans almak isterdim. Ayarı yapıldığında LF3 Pro'da gayet sessiz çalışıyor ama anlamak istemiyorsunuz sanırım.

Kaynak at? Fanı dandik falan değil, malzeme kalitesi iyi ve yüksek sıcaklıklara dayanabilen, 3000RPM'ye kadar çıkabilen fanları var.

İnternette tonla video var, adamların sitesinde tonla ödül var. Gidin biraz araştırın.
  • Ben bu lafı Arctic için demedim, arkadaşın sorduğu soğutucu için söyledim. Bir daha okursanız ne demek istediğim anlaşılır.
  • Fan dandik. Kaliteli bir fan kullanmadıysanız alıp deneyebilirsiniz, malzeme kalitesi de pek iyi değil.
  • Ben araştırmamı sadece internetteki videolara bakarak değil, deneyerek ve test ederek yapıyorum. Bence siz de kulaktan dolma bilgiler yerine elle tutulur şeylere bakıp kendiniz görebilirsiniz. Ben bugün gerçeği yansıtmayan bir video yükleyip “soğutmaya bakın” desem, buna inanacak mısın? Piyasadaki bu tarz şeylerin neler olduğunu gayet iyi biliyorum, tavsiyem bunlara hemen düşmemen. Ayrıca bir ürünün sesli olması tek başına kötü olduğu anlamına gelmez; ama aynı performansı daha sessiz ve daha kaliteli bir ürün veriyorsa, bu durumda diğerinin daha kötü olduğunu söylemek gayet normal :D.