Bütçe
6000 TL

Ognisher

Uzman
Bundan 10 sene önce aldığım kartuşlu yazıcının kartuşlarına şu anda yazıcı fiyatının 5 6 katını verdiğim için mürekkep tanklı bir yazıcı almak istiyorum. Okul ödevleri hariç fazla bir işim olmuyor ama sürekli biten kartuşa para vermek yerine tıkanma riskini almaya ya da haftada 1 kere çıktı almaya razıyım.

Canon Pixma G3470'i buldum. 6000 TL'yi geçmeden bundan iyi bir yazıcı var mıdır?

Bundan 10 sene önce aldığım kartuşlu yazıcının kartuşlarına şu anda yazıcı fiyatının 5 6 katını verdiğim için mürekkep tanklı bir yazıcı almak istiyorum. Okul ödevleri hariç fazla bir işim olmuyor ama sürekli biten kartuşa para vermek yerine tıkanma riskini almaya ya da haftada 1 kere çıktı almaya razıyım.

Canon Pixma G3470'i buldum. 6000 TL'yi geçmeden bundan iyi bir yazıcı var mıdır?
- Canon Pixma G3470, mürekkep tanklı bir yazıcı olarak iyi bir tercih. Ancak, 5.000-6.000 TL aralığında başka yazıcı alternatifleri de var. İşte bu fiyat aralığında dikkate alabileceğiniz bazı mürekkep tanklı yazıcılar:

1. Epson EcoTank ET-2720
- Özellikler: Yüksek hacimli mürekkep tankı, kablosuz bağlantı, baskı başına düşük maliyet.
- Fiyat: Yaklaşık 5.500 TL.

2. HP Smart Tank Plus 551
- Özellikler: Yüksek kapasite mürekkep tankı, hızlı yazdırma, kablosuz bağlantı.
- Fiyat: Yaklaşık 5.800 TL.

3. Canon PIXMA G3060
- Özellikler: Üçüncü nesil mürekkep tankı, yüksek sayfa sayısı, çok fonksiyonlu (baskı, tarama, fotokopi).
- Fiyat: Yaklaşık 5.700 TL.

4. Brother DCP-T520W
- Özellikler: Yüksek verimlilik, kablosuz baskı, çok fonksiyonlu (baskı, tarama, fotokopi).
- Fiyat: Yaklaşık 5.600 TL.

- Bu yazıcılardan birini tercih edebilirsiniz. Özellikle işlevsellik ve maliyet açısından size uygun bir seçenek sunacaktır. Alım yapmadan önce doğru teknik özellikleri ve kullanıcı yorumlarını kontrol etmeyi unutmayın.