Bütçe
5000
Makaleler
1
Görüp görebileceğiniz en kararsız insanım ve bunlar arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Nike cortez modeli taraklı ayağıma uyar mı? Düz taban mı? Anlamadım pek.

Asics:

Nike:

Adidas:

Görüp görebileceğiniz en kararsız insanım ve bunlar arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?

Asics:

Nike:

Adidas:
1 hafta sonra Salomon’larım iade olursa Asics gel serisinden gore-tex bir ayakkabı alacağım, bakalım nasıl olacak 😀

Çok öneriyorlar rahatlık konusunda.

1 hafta sonra salomon'larım iade olursa asics gel serisinden gore-tex bir ayakkabı alacağım, bakalım nasıl olacak 😀

Çok öneriyorlar rahatlık konusunda.

Genel olarak Asics'lere bakabilirsiniz.

@SF26

Diğerlerine göre içim bir tık ona gidiyordu ama zamanında Nike almıştım ve kalıbı dar geldiğinden giyemedim. Yine de içimde bir Nike tutkusu var. Hiç Nike almamıştım, genelde puma ve Adidas kullandım.

Diğerlerine göre içim bir tık ona gidiyordu ama zamanında Nike almıştım ve kalıbı dar geldiğinden giyemedim. Yine de içimde bir Nike tutkusu var. Hiç Nike almamıştım, genelde puma ve Adidas kullandım.
Adidas Adi2000 kullanıyorum. Stoğunu bulabileceğinizi sanmıyorum, ama bir sürü Nike denedikten sonra cidden pamuk gibi geldi. Nike ayakkabıları (en azından o bütçedeki) rahat bulmuyorum. Kendi şahsi görüşümdür.

Air Force falan zaten balon.

Bir de eski ayakkabıma benziyor.

1732741508536.webp

Son düzenleme: