Bütçe
5.000 TL

atrain00

Çalışkan
Akvaryum tarzı siyah bir kasa istiyordum ama adamakıllı bir şey bulamadım illa akvaryum olmasına gerek yok ama güzel bir şey olsa görünüşü fena olmaz. Kasa öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Hocam baktım ama üst tarafta 360mm sıvı soğutma desteği yok sanırım ayrıca kasa için kötü diyorlar aslında çok güzel gözüküyor MSI 130r pz için yorumunuz var mıdır?

VG4202FLa (inventus), Lian Li Vector 100R, MSI MAG pano 110R-130r ve fiyatı düşerse 100R pz bakılabilir.

Hocam Vector 100R ve MAG pano 130r iyi gibi ama Vector hakkında ön fanları sıkıntılı diye duymuştum.

Son düzenleme:
@atrain00, LCD ekranlı fanlar sorunlu, diğer türlü yaşanan sorunlar genel olarak Türkçe Windows yazılımından kaynaklı.

İçinizde ukte kalmaması adına Pano 1300R'yi alabilirsiniz.

@atrain00, LCD ekranlı fanlar sorunlu, diğer türlü yaşanan sorunlar genel olarak Türkçe Windows yazılımından kaynaklı.

İçinizde ukte kalmaması adına pano 1300R'yi alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam şimdi de sıvı soğutma için bir konu açalım bakalım :D

İçinizde ukte kalmaması adına pano 1300R'yi alabilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/Mid-Tower...ref=q8ck9RAY5Q&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY şöyle bir kasa gördüm ama yurt dışında popülermiş fikrinizi merak ettim.

Son düzenleme: