Bütçe
5.000 TL
Sana cok yonlu bir IEM lazim. Simgot SuperMix4 veya EM6L uygun olur.

Linsoul gondermiyoruz dedi.

30 gun icinde sorgusuz sualsiz aldigini geri gonderebiliyorsun. 180 gun boyunca ise kalite sorunu ortaya ciktiginda geri gonderebiliyorsun.

O halde Shenzenaudio üzerinden EM6L alacağım teşekkür ederim.

Rica ederim. Bu arada EM6L Turkiye'de 7 bin TL civari satiliyormus simdi ogrendim. Fiyati kazikmis.

Arada 2 katı fiyat farkı var. Bir de kulak ucu hakkında danışacağım. Benim iki kulağımın şekli birbirinden farklı olduğu için kulak içi kulaklıklar kolay oturmuyorlar. Sünger uç ile oturuyorlar deneme yaptım kablosuz kulaklığımda. Bu kulaklıklara uygun sünger bir kulaklık ucu önerebilir misiniz?

Bir de ses kalitesini daha ön plana çıkaracak bir uç önerisi isteyeceğim kulağıma oturmama sorununu saymayarak.

Arada 2 katı fiyat farkı var. Bir de kulak ucu hakkında danışacağım. Benim iki kulağımın şekli birbirinden farklı olduğu için kulak içi kulaklıklar kolay oturmuyorlar. Sünger uç ile oturuyorlar deneme yaptım kablosuz kulaklığımda. Bu kulaklıklara uygun sünger bir kulaklık ucu önerebilir misiniz?

Bir de ses kalitesini daha ön plana çıkaracak bir uç önerisi isteyeceğim kulağıma oturmama sorununu saymayarak.
Sunger uc icin Moondrop'un bu sunger ucunu oneririm.

Ses kalitesi olarak Tangzu'nun kulak uclari en mukemmele yakin deneyimi sunuyor.

Sünger için hangi ölçüyü seçmeliyim? Bu kulaklığa hangi çap uyar?

Bir de Tangzu'nun kulak ucu bu kulaklığa çap olarak uyuyor mu?

Sünger için hangi ölçüyü seçmeliyim? Bu kulaklığa hangi çap uyar?

Bir de Tangzu'nun kulak ucu bu kulaklığa çap olarak uyuyor mu?
T41 ve T55 olarak ikiye ayirmislar kulak uclarini. Bunlar dogrudan ses kalitesini etkiliyor. T55, daha genisken, T41 daha dar. S-M-L arasindan M olani secebilirsin. %90 uyuyor cogunlukta. Kulak yapisi cok farkli degilse.

T41 ve T55 olarak ikiye ayirmislar kulak uclarini. Bunlar dogrudan ses kalitesini etkiliyor. T55, daha genisken, T41 daha dar. S-M-L arasindan M olani secebilirsin. %90 uyuyor cogunlukta. Kulak yapisi cok farkli degilse.

O halde şimdi ben T55'mi alayım yoksa T41'mi alayım? Medium alacağım bana uyuyor medium.