Wortex707a
Uzman
- Cihaz
- Xiaomi Redmi Note 13
Herkese merhaba,
Okulda kullanmak üzere, beni uzun süre idare edecek bir akıllı saat arayışındayım. Bu yüzden özellikle teneffüslerde can sıkıntımı giderecek ve günlük ihtiyaçlarımı pratik bir şekilde karşılayacak bir modele ihtiyacım var.
Saat konusunda beklentilerim ve aradığım temel özellikler şunlar:
Bu kriterlere (özellikle uygulama yükleme esnekliğine) uyan, telefonumla da sorunsuz senkronize çalışacak hangi modelleri tavsiye edersiniz?
Şimdiden değerli önerileriniz için teşekkürler.
Okulda kullanmak üzere, beni uzun süre idare edecek bir akıllı saat arayışındayım. Bu yüzden özellikle teneffüslerde can sıkıntımı giderecek ve günlük ihtiyaçlarımı pratik bir şekilde karşılayacak bir modele ihtiyacım var.
Saat konusunda beklentilerim ve aradığım temel özellikler şunlar:
- Oyun ve Uygulama Desteği: Teneffüslerde vakit geçirebilmek için saatin içine Flappy Bird gibi oyunlar veya dışarıdan ekstra uygulamalar indirebilmek istiyorum.
- Ekran Kalitesi ve Akıcılık: Menülerde gezerken, not okurken veya oyun oynarken takılma yapmayan, görüntü kalitesi yüksek ve akıcı bir ekrana sahip olması çok önemli.
- Mesajlaşma ve Not Alma: Saat üzerinden mesajlaşabilmeli ve gerektiğinde klavye/ses yardımıyla not yazıp okuyabileceğim uygulamaları kullanabilmeliyim.
- Batarya Performansı: Açıkçası saati akşam yatmadan şarja takma rutinine açığım. Bu yüzden oyun ve not gibi özellikleri aktif kullandığımda şarjının 1 tam günü rahatlıkla çıkarması (tercihen 1-2 gün arası dayanması) benim için yeterli.
- Uzun Ömürlü Kullanım: Kasa ve ekran malzemesi kaliteli olmalı, okul ortamında beni yarı yolda bırakmadan uzun süre kullanım sunmalı.
- Kullandığım Telefon: Redmi 13
- Maksimum Bütçem: 4.000 - 6.000 TL
Bu kriterlere (özellikle uygulama yükleme esnekliğine) uyan, telefonumla da sorunsuz senkronize çalışacak hangi modelleri tavsiye edersiniz?
Şimdiden değerli önerileriniz için teşekkürler.