Bütçe
5.000 TL

Glade

Üstün
Makaleler
3
Yakın zamanda elime 5 bin lira gibi bir miktar para geçecek, o parayı akıllı saat alarak değerlendirmeyi düşünüyorum. Benim için bildirimler, notlar ve Bluetooth üzerinden aramanın gelmesi önemli, telefonum Galaxy A56, iyi senkronize olmalı.

Ben Galaxy Watch 3 Classic kullanıcısıyım. Her şeyinden çok memnunum, şarjı hariç. Saat telefon gibi resmen. Telefonum Samsung, bu yüzden bu stabiliteyi ona borçlu olabilirim belki. Saati 3 ay tuzlu suda denizde çalışırken kullandım, güneş, kum, su demeden tık demedi. Diğer etkileyen yönlerinden biri de bu oldu. Arayüzü hoş, uygulama desteği çok geniş, Wear OS tabanlı çünkü. Eğer bütçe konusunda ayarlayabilirseniz Watch 7'yi tavsiye ederim.

Güncelleme: Fiyatları en son baktığımda bu kadar uçuk değildi, 5-6K'ya vardı ama şimdilerde daha tuzlu olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Galaxy Watch 3 Classic kullanıcısıyım. Her şeyinden çok memnunum, şarjı hariç. Saat telefon gibi resmen. Telefonum Samsung, bu yüzden bu stabiliteyi ona borçlu olabilirim belki. Saati 3 ay tuzlu suda denizde çalışırken kullandım, güneş, kum, su demeden tık demedi. Diğer etkileyen yönlerinden biri de bu oldu. Arayüzü hoş, uygulama desteği çok geniş, Wear OS tabanlı çünkü. Eğer bütçe konusunda ayarlayabilirseniz Watch 7'yi tavsiye ederim.

Güncelleme: Fiyatları en son baktığımda bu kadar uçuk değildi, 5-6K'ya vardı ama şimdilerde daha tuzlu olmuş.
Saat çok eski, 6 yıllık. Maalesef almam hocam bu saati.

Ayrıca CMF Watch 3 Pro'da 13 gün pil süresi varken bu 1 günü zor götürüyormuş dediğiniz gibi.

Saat çok eski, 6 yıllık. Maalesef almam hocam bu saati.

Ayrıca CMF Watch 3 Pro'da 13 gün pil süresi varken bu 1 günü zor götürüyormuş dediğiniz gibi.
Watch 3 tavsiye etmem hocam zaten, eğer wearOS bir saat alınacaksa kesinlikle 7den başlanmalı. Sadece 6 yıllık olmasına rağmen batarya haricinde kusursuz çalışmasına dikkat çekmek istedim. En basitinden NFC olması benim için iyi. Spotify ile müzik indirebilip kulaklığımı saate bağlayıp denizin ortasında kanoda müzik dinleyebilmem iyi 😁 Arada ciddi kıyas farkı var. Daha bağımsız kullanım alanı ya da batarya ömrü. İsteğinize göre şekillendirin diye yazmıştım.