Bütçe
5.000 TL'ye kadar
MSI Vector 18HX AI aldık babama, laptop için soğutucu önerisi arıyorum. Sizin varsa kullandığınız, bildiğiniz/önereceğiniz duymak isterim. Piyasada kaliteli markaların pek soğutucuları yok bu sebeple danışmak en iyisi diye düşündüm. Bir de 18 inç laptoplar için çok fazla model yok.

Günümüzde laptoplar için soğutucular %5 bile etki etmiyorlar. Özellikle sizdeki model çok üst seviye. Yükseltmek için öneri yapabilirim, ancak özellikle soğutucu istiyorsanız biraz daha düşünmenizde fayda var.

Şöyle bir modele bakılabilir. Piyasada standart olan 15.6" olduğu için çoğu ürün de standartlara göre üretiliyor.

Günümüzde laptoplar için soğutucular %5 bile etki etmiyorlar. Özellikle sizdeki model çok üst seviye. Yükseltmek için öneri yapabilirim, ancak özellikle soğutucu istiyorsanız biraz daha düşünmenizde fayda var.

Şöyle bir modele bakılabilir. Piyasada standart olan 15.6" olduğu için çoğu ürün de standartlara göre üretiliyor.
Valla bize sıkıntı mı geldi bilmiyorum ama boşta bile bi sıcak işlemcinin üstü derecelerde bi fazlalık görünmese de el ile bakınca sıcak hissediliyor. Yine de öneri için teşekkürler eğer başka öneriniz varsa duymayı isterim.