Bütçe
5.000 TL
@4rchura, @Toby Fox,

Şu tarzda bir şey arıyor hocam, benzer bir şey var mı?

@4rchura, @Toby Fox,

Şu tarzda bir şey arıyor hocam, benzer bir şey var mı?
Renk konusunda dediğiniz gibi de bu tam sağ faresi hocam sol elle tutulamaz ki eğer claw oynamıyorsa.

@Caner Uncu, piyasada %100 sol el uyumlu düzgün bir mouse yok gibi, biraz bakındım.
Attığınız Sword X modelini aktif olarak kullanıyorum. Güzel bir mouse olsa da, sol el ile uzaktan yakından alakası yok maalesef ki. GPX shape bir fare de rahat eder bence. Leviathan V4, GPX 2 kopyası denilebilir gibi. Bir mağazada GPX 2 denesin, eline uyarsa veya rahat ederse Leviathan V4 alsın bana kalırsa.

Leviathan'ı tip olarak beğenmez ise, ATK X1 V2 ya da ATK F1 V2 bakabilir. İkisi de simetrik mouse. ATK batarya optimizasyonu üzerinde bayağı çalışmış olsa gerek, X1 V2 Ultimate modeli +800 saatleri görüyor yeni nesil Nordic 54L15 MCU ile.

RAWM malzeme ve kaplama kalitesi olarak fiyatının üstünde bir ürün. ATK ile aynı MCU'yu kullansa da onun kadar iyi değil muhtemelen optimizasyonu, +150 saat civarında görebiliyor. Reddit'te RAWM'ın Nordic 54L15 MCU kullanmasına rağmen Nordic 52840 Dongle'ı kullandığını görmüştüm. Ne kadar doğru bilmiyorum.

ATK X1 V2, Viper V3 Pro shape. Mağazada hem GPX 2 hem de Viper V3 Pro denesin. Hangisinde rahat ederse onu alsın bence.

F1 V2 Claw, X1 V2 hem Claw hem de Palm tutuş şekline uygun.

@michaelscofield,

1_49ee7dd4-fcf9-488b-9fbc-4e015617f56c.webp

Ortasındaki yükselti eli dolduruyor bu sayede palm tutulabiliyor. Çok büyük ellerde iş değişebilir. Kaldı ki mouse database'e beraber PALM/CLAW/FINGERTIP yazmadık mi bu mouse için?