Bütçe
5.000 TL

Rhodi 2

Uzman
Makaleler
1
Selamlar,

5.000 TL'ye Xbox One Fat(500gb) + 2 kol + Kinect + 5 oyun (PES 2018, Call of Duty: Ghosts, Minecraft, Just Dance, Kinect Sports) alınır mı?

Kinect'in arka kısmında ufak bir temassızlık olduğunu söylüyor ancak araştırdığım kadarıyla çözülebilir bir sorun gibi görünüyor.

3 taksit ile fiyat 5.700 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Hemen kap, kollar iyiyse mükemmel. Bende full kutulu 1TB 3100'e almıştım. Sadece kolu iyi durumda değildi. Bakımda yapılmamıştır, siz yapın tertemiz dursun.

Bence One almaktansa bütçe arttırabiliyorsan yani cebini dara sokmayacaksa Series S almak daha mantıklı. Afaki bir fark yok 2.elde çift kol 10-13 civarına bulunabiliyor. Yeni nesil oyunları oynamak istersen en ucuz yol şu an.

Bence One almaktansa bütçe arttırabiliyorsan Series S almak daha mantıklı. Afaki bir fark yok 2.elde çift kol 10-13 civarına bulunabiliyor. Yeni nesil oyunları oynamak istersen en ucuz yol şu an.
Kanka 2 katı :D Amaç Kinect, bu arada Xbox 360'ım var ama kesmedi. Biraz da One ile takılmak istiyorum. İlerleyen süreçte Series X alacağım zaten, şuanlık takılmalık.

Kanka 2 katı :D Amaç Kinect, bu arada Xbox 360'ım var ama kesmedi. Biraz da One ile takılmak istiyorum. İlerleyen süreçte Series X alacağım zaten, şuanlık takılmalık.
Arttırabiliyorsan dedim zaten, 2 katı da yeni jenerasyon bir konsol sonuçta. Ama ilerde Series X alacaksan şu an one daha mantıklı olabilir evet.

Aldım valla teşekkürler yorumlar için deneyelim bakalım. Oyunlu Xbox hesabı satın almak mantıklı mı 3. taraf sitelerden?