Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000
90shiphop
Becerikli
Ngenuity yükleyip kulaklığın firmware sürümünü güncelle. Daha sonra hem müzik hem oyun kısmında uygulamadaki EQ profillerini dene ben EQ kullanmıyorum ve gayet memnun ediyor. Tamamen kişisel. Yeterli gelmezse EqualizerAPO ile uğraşırsın.Şu an elime ulaştı HyperX Cloud 3 Wireless, şimdi ilk olarak ne yapmam gerekiyor?
wenJa97
Uzman
Ngenuity ile güncelleştirmesini yaptım. Windows bildirimleri bir tık garip geliyor gibi.Ngenuity yükleyip kulaklığın firmware sürümünü güncelle. Daha sonra hem müzik hem oyun kısmında uygulamadaki EQ profillerini dene ben EQ kullanmıyorum ve gayet memnun ediyor. Tamamen kişisel. Yeterli gelmezse EqualizerAPO ile uğraşırsın.
90shiphop
Becerikli
Bilmiyorum, bende uygulama hep açık değil ayarı yaptıktan sonra bir daha açmana gerek kalmıyor. EQ'den dolayı bildirim sesleri garip diyorsanız bende Windows Sesleri kapalı.Ngenuity ile Windows bildirimleri bir tık garip geliyor gibi.
hocam neden rog pelta önermiyorsunuz ? şuanda ikiside aynı fiyatta ve seçim yapmak istiyorum. peltayı önerenler de çok fazla sizin tavsiye etmiyorum yazmanız biraz kafamı karıştırdı açıkçası )Recep'in son videosunu izlerken sosyalde bu konuya denk geldim. Üyeliğim yoktu sırf cevap vermek için üyelik açtım. 1+ yıldır Cloud 3 Wireless kullanıyorum, bundan önce yıllarca C2, C2W de kullandım. Kesinlikle kablosuz istiyorsan TR'de alınabilecek iyi kulaklıklardan birisi. Şarj ömrü çok uzun özellikle C2W'den sonra ilaç gibi geldi. Mikrofon idare eder klasik HyperX mikrofonu. Ses kalitesi gayet iyi ve müzik dinlemeyi seven birisi olarak gayet tatmin edici. HyperX Ngenuity uygulamasından tek tıkla ekolayzır profili değiştirebilirsin. Ek olarak EqualizerAPO ile birkaç video izleyerek kulaklığın ses profilini optimal seviyeye ayarlayacak bir EQ ayarı da yapabilirsin. Benim yıllardır HyperX kullanmamın tek sebebi rahatlık. Asla kulak ağrıtmıyor, ağır değil. Üstte ROG öneren arkadaşların tavsiyesini dinlemeni tavsiye etmiyorum.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-