Bütçe
5.000 TL

WRZ

Uzman
Anakartım mATX ama ATX boytunda da kasa olabilir. Ekran kartının uzunlugu 350 mm. Tahmini 5080 braketli 352 mm, ben 5070 almayı düsünuyorum. CPU kule tipi alacagim ama daha karar vermedim, onerdiginiz kasaya gore alabilirim. Güç kaynagını kendim alacagim, ATX 3.0 bir de Rampage gibi markaları onermez iseniz sevinirim. Güvenemiyorum.

Anakartım mATX ama ATX boytunda da kasa olabilir. Ekran kartının uzunlugu 350 mm. Tahmini 5080 braketli 352 mm, ben 5070 almayı düsünuyorum. CPU kule tipi alacagim ama daha karar vermedim, onerdiginiz kasaya gore alabilirim. Güç kaynagını kendim alacagim, ATX 3.0 bir de Rampage gibi markaları onermez iseniz sevinirim. Güvenemiyorum.
Kasada güvenilmeyecek bir şey yoktur ama düzgün tasarımlı kasalar isterse powerboost olsun sorun yaşatmaz. Şahsen DLX21 kullanıyorum, asus msi gibi bir marka değil ama böyle markalar bu modelin yanında hiçbir şey gibi duruyor. Büyük bir içeriğe çevirmeyi planlıyorsa Tower formatında bir kasa önereceğim.

Mid olarak ve M-ATX anakarta sadece uyumlu ve şık olan ilk bunu öneririm. 2. El araman daha ucuza getirtir.

atx formatlısı da bu.

dolu dolu kasalar için 2. tavsiyem budur.

biraz daha kompakt ve ufak bir şey istiyorum dersen tatlı bir alternatif.

Kasada güvenilmeyecek bir şey yoktur ama düzgün tasarımlı kasalar isterse Power Boost olsun sorun yaşatmaz. Şahsen dlx21 kullanıyorum, ASUS MSI gibi bir marka değil ama böyle markalar bu modelin yanında hiçbir şey gibi duruyor. Büyük bir içeriğe çevirmeyi planlıyorsa Tower formatında bir kasa önereceğim.

Mid olarak ve m-ATX anakarta sadece uyumlu ve şık olan ilk bunu öneririm. 2. el araman daha ucuza getirtir.

ATX formatlısı da bu.

Dolu dolu kasalar için 2. tavsiyem budur.

Biraz daha kompakt ve ufak bir şey istiyorum dersen tatlı bir alternatif.

Bakamadım banım vardı kusura bakmayın

Sizce bu nasıl oneriyi sizden istedim ama pek icime sinmedi karsıma bu Cougar cıktı atayım dedim.

Son düzenleme: