5.000 TL bütçeyle %100 klavye önerisi

Bütçe
5.000 TL

Uyar muhtemelen.

Uyar muhtemelen.

Ürün elime ulaştı, Türkçe karakterleride taktım sonuç görseldeki gibi, şu ana kadar her şey güzel biraz alışmam lazım sadece 15 senelik klavyemi değiştirdim .

Dosya Ekleri

• IMG_3730.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 81

Tek canımı sıkan şey klavye %100 değil, yani konuda söylemiştim yüzde yüz aradığımı ama bunu almış bulunduk, bilmiyorum iade edebilir miyim acaba?

Alışırsınız hocam. Ben 3-4 günde falan alışmıştım daha kompakt ve güzel geliyor. Hem sizin klavyenin %100'den çok bir farkı yok.

@Kunter
Mesajınızı cevaplayamıyorum, bu şekilde yazacağım. Her şey güzel hoş ama mesele prntscreen gibi tuşlar yok ki onlar benim için önemli, onun dışında her şey normal sadece Türkçe karakterlerin olduğu yerleri taktım çünkü diğer türlü neden klavyenin orijinal tuşlarını değiştireyim ki?
Alışırsınız hocam. Ben 3-4 günde falan alışmıştım daha kompakt ve güzel geliyor. Hem sizin klavyenin %100'den çok bir farkı yok.
İade ettim, inşallah sıkıntı olmaz yani cayma hakkımı kullandım sonuçta kabul edilir diye düşünüyorum arıza vs. için iade etmedim, gene aynı yerden bulduğum %100 klavyeyi sipariş edeceğim asus rog red switch var bi tane, onu beğendim; hem mekanik, hem de old school işi biraz.

Onca yıl X7 kullanınca böyle oluyor, çok küçük klavyeler bana göre değil ki zaten elimde Aula F75 var, o tarz oyun oynamak istersem falan onu takarım duruma göre.

Bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz hocam, nasıldır bu fiyata alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…