Bütçe
5.000 TL
UT98'i sipariş ettim hocam, manyetik benim için çok önemli değil sessizmiş hem güzel olur benim için ve %100 aradığım için sanırım doğru seçenek ve mantıklı bir seçim oldu, Türkçe tuşları da aynı gaming.gen.tr'den şeffaf olanlardan sipariş ettim bakalım geldiğinde göreceğiz inşallah uyuyordur ona.

Uyar muhtemelen.

Dosya Ekleri

• IMG_3730.webp
    IMG_3730.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 81
Klavyede üstteki yön tuşlarimin yerine keycaps takinca %100 olmuyor mu? Bir de aldiginiz keycapslerden memnun musunuz? Linkini atabilir misiniz? Full klavyeye takilmayacak kadar kötümü ki sadece bir yere takmissiniz. Numloc işe yariyor mu sayilar yerine başka şeyler cikiyor mu? %100 klavyelere hiç cevap alamiyorum forumlarda. Herkes ufak klavyelerde birkaç modeli kopyala yapistir yapmakta.

Tek canımı sıkan şey klavye %100 değil, yani konuda söylemiştim yüzde yüz aradığımı ama bunu almış bulunduk, bilmiyorum iade edebilir miyim acaba?

Alışırsınız hocam. Ben 3-4 günde falan alışmıştım daha kompakt ve güzel geliyor. Hem sizin klavyenin %100'den çok bir farkı yok.

@Kunter
Mesajınızı cevaplayamıyorum, bu şekilde yazacağım. Her şey güzel hoş ama mesele prntscreen gibi tuşlar yok ki onlar benim için önemli, onun dışında her şey normal sadece Türkçe karakterlerin olduğu yerleri taktım çünkü diğer türlü neden klavyenin orijinal tuşlarını değiştireyim ki?
Alışırsınız hocam. Ben 3-4 günde falan alışmıştım daha kompakt ve güzel geliyor. Hem sizin klavyenin %100'den çok bir farkı yok.
İade ettim, inşallah sıkıntı olmaz yani cayma hakkımı kullandım sonuçta kabul edilir diye düşünüyorum arıza vs. için iade etmedim, gene aynı yerden bulduğum %100 klavyeyi sipariş edeceğim asus rog red switch var bi tane, onu beğendim; hem mekanik, hem de old school işi biraz.

Onca yıl X7 kullanınca böyle oluyor, çok küçük klavyeler bana göre değil ki zaten elimde Aula F75 var, o tarz oyun oynamak istersem falan onu takarım duruma göre.

Bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz hocam, nasıldır bu fiyata alınır mı?