Bütçe
5.000 TL

AEROXUM

Üyecik
Arkadaşlar selam.

i5-12400F işlemcimden 14600K'ya geçmeye karar verdim. Bunun için soğutucu aramaktayım. Kule tipi soğutucular çok büyük gelecek ve kasaya sığmayacak diye korkuyorum. Aslında sığabilir ama bende 4 RAM slotu da dolu olduğu için illaki sıkıntı çıkacağı kanaatindeyim.

Sorun olmaz dediğiniz kule tipi güçlü soğutucular veya 120 mm-240 mm fiyat/performans sıvı soğutucu önerilerinizi beklemekteyim, teşekkürler.

Alabileceğin sıvı soğutmalar;

Şunu düşündüm ancak 4000X'de 170 mm desteği var diye biliyorum yanlış olabilir. Eğer yüksek profilli RAM'lerin varsa öndeki fanı biraz daha yukarıdan montajla. Phantom Spirit 120 SE ile öyle yaptım. (4 kanal XPG D30 için)
Eğer çok çirkin gelirse Phantom Spirit veya Royal Knight olabilir. Peerless Assassin ve Royal bayağı benziyordu yanlışım yoksa.
Veya ekranlı Peerless Assassin'ler de olabilir. Görsellik amaçlı.

Alabileceğin sıvı soğutmalar;

Kasanın üstüne takabilirim fanları ancak orda da maksimum 240 destekliyor teşekkürler.
Şunu düşündüm ancak 4000X'de 170 mm desteği var diye biliyorum yanlış olabilir. Eğer yüksek profilli RAM'lerin varsa öndeki fanı biraz daha yukarıdan montajla. Phantom Spirit 120 SE ile öyle yaptım. (4 kanal XPG D30 için)
Eğer çok çirkin gelirse Phantom Spirit veya Royal Knight olabilir. Peerless Assassin ve Royal bayağı benziyordu yanlışım yoksa.
Veya ekranlı Peerless Assassin'ler de olabilir. Görsellik amaçlı.

Fotoğraf ilettim sizlere sizce montajlayabilir miyim stok fanda bile dip dibe neredeyse.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-06-08 at 18.04.16.webp
    WhatsApp Image 2026-06-08 at 18.04.16.webp
    975,7 KB · Görüntüleme: 13