- Makaleler
- 23
Normalde Galaxy Watch 7 almayı düşünüyordum. Fakat daha iyi bir şey alabilir miyim diye düşündüm. Sizlere sormak istedim. Ne alınabilir sizce? Bütçe hafif artabilir.
Ev akıllı değilse akıllı ev sistemi kurabilirsiniz ufaktan.Normalde Galaxy Watch 7 almayı düşünüyordum. Fakat daha iyi bir şey alabilir miyim diye düşündüm. Sizlere sormak istedim. Ne alınabilir sizce? Bütçe hafif artabilir.
Hic benlik degil. Onerin icin tesekkur ederim.Ev akıllı değilse akıllı ev sistemi kurabilirsiniz ufaktan.
2 tane vantilator var. O yuzden gerek yok. Tablet olarak S9+ var. Evdeki kimsenin telefona ihtiyaci yok. PS3 var. Xbox 360'daki oyunlari da oynayabilirim. Baska onerin var mi? Benim aklimda DAP almak var. Fakat pahalilar.Düz Vantilatorden daha iyi olan bunu öneririm.
Başka öneri istersen;
Tablet yoksa Honor pad X9 alabilirsin mesela.
Ya da biraz daha verip telefonu eski olan aile büyüğüne A06 alabilirsin.
Ya da 2.elde Xbox 360 vs alabilirsin o nesil oyunları hoşuna gidiyorsa.
DAP alabilirim butcemi asmasa. Oyun ve muzige ilgim var.
Monitore ve televizyona ihtiyacim yok. Tablet olarak Pad X9'dan daha iyi bir tablet var.Bence saate o kadar verilmez. Monitör ya da televizyon bakabilirsin. Honor Pad X9 120Hz ekranı ile süper içerik tüketimi cihazı olur.
DAP ne oluyor hocam?DAP alabilirim butcemi asmasa. Oyun ve muzige ilgim var.
2 tane vantilator var. O yuzden gerek yok. Tablet olarak S9+ var. Evdeki kimsenin telefona ihtiyaci yok. PS3 var. Xbox 360'daki oyunlari da oynayabilirim. Baska onerin var mi? Benim aklimda dap almak var. Fakat pahalilar.