Acilisi digital Audio Player. Muzigi telefon ve PC'ye kiyasla daha iyi dinlemene yardimci oluyor. Boyle bir şey.
Eki Görüntüle 167343
Bunu alamazsanız 360 alabilirsiniz. Benden de başka öneri gelemez
Acilisi digital Audio Player. Muzigi telefon ve PC'ye kiyasla daha iyi dinlemene yardimci oluyor. Boyle bir şey.
Eki Görüntüle 167343
Aslinda aklima bir fikir daha geldi. PS3 veya PS2'nin hit oyunlarinin koleksiyonunu yapabilirim.Bunu alamazsanız 360 alabilirsiniz. Benden de başka öneri gelemezhem konsolları seviyorsunuz 360 alırsanız bence iyi olur.
Oğlum Teknosa mısın sen haha bu ne bollukEmulason icin Steam Deck'i kullaniyorum. Ayrica telefonu yormayi sevmiyorum oyunla.
Aslinda aklima bir fikir daha geldi. PS3 veya PS2'nin hit oyunlarinin koleksiyonunu yapabilirim.

Teknolojiyi seviyorum. Benim de eksiklerim var ama. Mesela PS5 yok. Fakat dert degil. Nitro 5 ile mutluyum.
Evet, o da mantikli geliyor. S9+ ve S23 ile guzel uclu olur.Hocam size iyi Watch 7. Her şey var zaten. Ekosistem anlamından iyi olur.
Kulaklığın ne?Teknolojiyi seviyorum. Benim de eksiklerim var ama. Mesela PS5 yok. Fakat dert degil. Nitro 5 ile mutluyum.
Oha S9+ tablet de mi varEvet, o da mantikli geliyor. S9+ ve S23 ile guzel uclu olur.