Bu olabilir.
Bir Headfi kullanicisi dip ses yasamis bu urunle... Vazgectim. Daha iyisi bulunabilir.
![]()
SMSL R1 - Reviews
www.head-fi.org
@Hamza Ensar Sağlam, Fosi Audio varmis bizim ulkede. Bunun empedans degeri 32. S12 Ultra'nin 16. Besleyebilir. Audient'in empedans degeriyse 600 Ohm. Elindeki ses karti o kadar guclu ki, IEM'de parazitlee yapiyor. Altta attigim iyidir.
![]()
Fosi Audio Q4 Mini DAC ve Oyun için Stereo Kulaklık Amplifikatörü, USB
Fosi Audio Q4 Fosi Audio'yu Keşfedin - HiFi Çözümünüz! Dünya çapında yenilikçi ses ürünleri üreten, teknoloji odaklı bir markayız. Bizim vizyonumuz: Her tüketici için uygun fiyatlı mükemmellik. Bizim misyonumuz: Uygun maliyetli yeniliklerle HiFi'yi yeniden tanımlamak. Bu eşsiz ses yolculuğunda...shop.connectgame.com.tr
Kendi DAC'inda da boyleyse dedigin gibi statik elektrikle ilgili. Telefonda denedin mi bu arada? Orada durumlar nasil? Ya da farkli bir bilgisayarla? Laptop olur mesela.Şu an tekrar bir test edeyim dedim ve dikkat etmemişim. Kulaklığımın kendi yanında gelen Type-C DAC'ında da bu dip ses durumu var. Olay daha çok statik elektrikle ilgili gibi hocam.
Kendi DAC'inda da boyleyse dedigin gibi statik elektrikle ilgili. Telefonda denedin mi bu arada? Orada durumlar nasil? Ya da farkli bir bilgisayarla? Laptop olur mesela.
Tamamdir. Bunu duyduguma sevindim. Demek ki sorun bir IEM sorunu degil. Denedigin zaman yazarsin yine.Telefonda böyle bir durum yok. Binamın topraklaması iyi diye biliyoruım ancak ondan tam emin değilim. Arada dip ses artıyor kasaya ya da mikrofona dokunup kendimle topraklıyorum
Laptop'ta yarın deneyip haber vereyim.
Tamamdir. Bunu duyduguma sevindim. Demek ki sorun bir IEM sorunu degil. Denedigin zaman yazarsin yine.![]()
Evet bu iyi. IEM'den kaynakli bir sorun olmamasina sevindim. Peki simdi ne yapmayi planliyorsum? Yani masaustunde de sorunsuz bir deneyim yasamani istiyorum.Şimdi deneme fırsatım oldu. Laptopta bir dip ses olmuyor prizde veya şarjda.
Evet bu iyi. IEM'den kaynakli bir sorun olmamasina sevindim. Peki simdi ne yapmayi planliyorsum? Yani masaustunde de sorunsuz bir deneyim yasamani istiyorum.
Başaracağına inanıyorum. Elektrik hakkında pek bilgim yok. O yüzden statik nasıl atılır bilmiyorum. Fakat belki de yeni bir priz işi çözebilir.Vallahi sorunsuz deneyimi ben de istiyorum. En kötü kasaya bir kablo vidalayıp camdan aşağı toprağa kabloyu sarkıtırım.
Şaka bir yana hiç bir fikrim yok. Ancak bu statiği bir şekilde atmam gerekiyor kasadan.