Bütçe
5.000 TL
En son benim priz yanmıştı. Belki de çözer, denerim artık. Zaten 5 kuruşluk şey.
Bol şans. IEM'le ilgili bir sorum olacak. Sence bu IEM'in ses karakteri nasıl? Gerçek bir kullanıcı deneyimi duymak istiyorum. Benim bildiğim sağlam teknik detaya sahip, detaylı bir IEM. Ses sahnesi de geniş olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bol şans. IEM'le ilgili bir sorum olacak. Sence bu IEM'in ses karakteri nasıl? Gerçek bir kullanıcı deneyimi duymak istiyorum. Benim bildiğim sağlam teknik detaya sahip, detaylı bir IEM. Ses sahnesi de geniş olması gerekiyor.

Sahne olarak mükemmel. Bazı şarkılarda notalar adeta kafada uçuşuyor insanı içine çekiyor.

Bass olarak titreticiliği var garip bir şekilde. Onun dışında mid ve tiz için yorum yapamayacağım çünkü çok bir IEM geçmişim olmadı.

Sahne olarak mükemmel. Bazı şarkılarda notalar adeta kafada uçuşuyor, insanı içine çekiyor.

Bass olarak titreticiliği var garip bir şekilde. Onun dışında mid ve tiz için yorum yapamayacağım çünkü çok bir IEM geçmişim olmadı.
Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ederim. Bu da ek bilgi olsun. Dünyanın en iyi IEM'i bu mesela, teknik detay ve sahne olarak. Daha iyisi yok şimdilik.

Harika görünüyor.
1772332348716.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi sorunsuz deneyimi ben de istiyorum. En kötü kasaya bir kablo vidalayıp camdan aşağı toprağa kaboyu sarkıtırım 🤣

Şaka bir yana hiçbir fikrim yok. Ancak bu statiği bir şekilde atmam gerekiyor kasadan.

Hocam komik gelebilir ama kulaklık takılıyken kasanın metal bölümüne terliksiz bir şekilde elinizle yapışır mısınız? Genelde ses de ufak da olsa bir değişiklik olmalı. Bende kablolu kullanıyorum ve prizimde toprak yok ama ses kartımda izole edici var. En basit kartta bile bu varken DAC'da olmaması şaşırttı tabii bu konulara hakim değilim belki ses performansını etkiliyordur ondan yoktur @Simon bu konuda daha iyi bir yorum yapabilir.

Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ederim. Bu da ek bilgi olsun. Dünyanın en iyi IEM'i bu mesela, teknik detay ve sahne olarak. Daha iyisi yok şimdilik.

Harika görünüyor.
Eki Görüntüle 230123
"Dünyanın en iyi IEM'i" çok iddialı bir kullanım hocam. Beğenilerin subjektif olması bir yana, teknik başarımı Valhalla'dan daha iyi olan birçok high-end ürün var.

Tabii ThieAudio F/P oranı en iyi markalardan birisidir. Son çıkardıkları Mk4 örneğin.

"Dünyanın en iyi IEM'i" çok iddialı bir kullanım hocam. Beğenilerin subjektif olması bir yana, teknik başarımı Valhalla'dan daha iyi olan birçok high-end ürün var.

Tabii ThieAudio F/P oranı en iyi markalardan birisidir. Son çıkardıkları Mk4 örneğin.
Oraya benim icin dunyanin en iyi IEM'i demeyi unutmusum. Uykum vardi biraz. Dedigin dogru cunku. Basshead birisi icin FatFreq daha basarili gelir ornegin.

Oraya benim icin dunyanin en iyi IEM'i demeyi unutmusum. Uykum vardi biraz. Dedigin dogru cunku. Basshead birisi icin FatFreq daha basarili gelir ornegin.
Esasında sizin için en iyisi olup olmadığı da tartışmalı bir durum hocam. Bu fiyat aralığındaki ve biraz daha yukarısındaki ürünleri ve Valhalla'yı birebir denemediyseniz bu fikre varmak için biraz erken olabilir; zira hem ürünle derya deniz hem de deneyimle fikirler değişebiliyor.

Uykum vardi biraz. Dedigin dogru cunku. Basshead birisi icin FatFreq daha basarili gelir ornegin.
Aynen :thumbsup:

@Hamza Ensar Sağlam Biraz daha yukarı çıkarsanız FiiO K11'i değerlendirebilirsiniz.

Esasında sizin için en iyisi olup olmadığı da tartışmalı bir durum hocam. Bu fiyat aralığındaki ve biraz daha yukarısındaki ürünleri ve Valhalla'yı birebir denemediyseniz bu fikre varmak için biraz erken olabilir; zira hem ürünle derya deniz hem de deneyimle fikirler değişebiliyor.

Aynen :thumbsup:

@Hamza Ensar Sağlam Biraz daha yukarı çıkarsanız FiiO K11'i değerlendirebilirsiniz.
Ben daha cok detay ayrimina onem veren biriyim bu yuzden favori olarak iki IEM var benim icin. Biri Valhalla oburu FX17. Tabii deneyimlesem muhtemelen fikirlerim 360 derece de degisebilir.

Ben daha cok detay ayrimina onem veren biriyim bu yuzden favori olarak iki IEM var benim icin. Biri Valhalla oburu FX17. Tabii deneyimlesem muhtemelen fikirlerim 360 derece de degisebilir.
Eğer sahnelemeyi ve enstrüman ayrımını birincil opsiyonunuz olarak görüyorsanız Hifiman gibi kulaküstülere bakabilirsiniz; bu konuda IEM'lerden daha iyi bir iş çıkarırlar. Mikro detaylarda işler değişebilir. Ve aynen, deneyimlemeniz durumunda 180 derece değişebilir 😊