Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000-5.500 TL
demjr 46
Yetkin
500 TL fazla ama değer bence.Mousepad tercihim hybrid olacaktır. Mouse olarak da bu mouse'u düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Cevaplarınız için teşekkürler.
ATK Sky Mousepad
Mousepad Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
- Makaleler
- 2
VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse
VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
ATK Sky Mousepad
Mousepad Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
9999
Uzman
Air modelini neden tercih etmediniz? Biraz araştırdığımda belli özelliklere sahip olduklarını gördüm.500 TL fazla ama değer bence.
![]()
ATK Sky Mousepad
Mousepad Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
- Makaleler
- 2
Air modelini neden tercih etmediniz? Biraz araştırdığımda belli özelliklere sahip olduklarını gördüm.
Batarya ve firm olarak A9 Air daha iyi genel kalite olarak Leviathan daha iyi. Optik encoder kullanıyor.
9999
Uzman
Ağırlık olarak 7-8 gram fark var. Gözümü boyamış gibi hissediyorum. Kişisel tercihiniz ne olurdu?Batarya ve firm olarak A9 Air daha iyi genel kalite olarak Leviathan daha iyi. Optik encoder kullanıyor.
- Makaleler
- 2
Ağırlık olarak 7-8 gram fark var. Gözümü boyamış gibi hissediyorum. Kişisel tercihiniz ne olurdu?
Ben Leviathan kullanıyorum çok iyi bir fare.
9999
Uzman
Mousepad olarak spirit of aim için yoksa atk pad mi almalıyım? Spirit of aim speed mi hybrid mi bilmiyorum. Ona ne dersiniz?
demjr 46
Yetkin
Bende Leviathan kullanıyorum, gerçekten çok iyi ya. Hatta siz bana önermiştiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
82.000 TL'ye Ryzen 7 9700X & RTX 5070 sistem alınır mı?
- ChapoCups
-