Bütçe
4.000-5.000 TL

0emiray

Yetkin
Vizelere çalışırken internetteki gerekli dokümanları yazdırmam gerekiyor. Bu sebeple yazıcı arayışına girdim. İnanılmaz yoğun bir kullanım söz konusu olmayacak. Vize ve final zamanı yaklaşınca 200 sayfa kadar çıktı alacağım ama tek seferde değil. Onun dışında haftada 10 sayfa anca çıktı alırım, olsa olsa 20 olur.

Kartuşlu, lazerli, mürekkepli, tanklı/tanksız derken kafam karıştı. Daha önce yazıcı kullanmadım, bildiğim bir şey de değil.
Bütçem çok yüksek değil, maksimum 5000TL verebilirim, 4000TL'ye de güzel cihazlar varsa onlara yönelebilirim.
Tavsiyeleriniz nedir?

Vizelere çalışırken internetteki gerekli dokümanları yazdırmam gerekiyor. Bu sebeple yazıcı arayışına girdim. İnanılmaz yoğun bir kullanım söz konusu olmayacak. Vize ve final zamanı yaklaşınca 200 sayfa kadar çıktı alacağım ama tek seferde değil. Onun dışında haftada 10 sayfa anca çıktı alırım, olsa olsa 20 olur.

Kartuşlu, lazerli, mürekkepli, tanklı/tanksız derken kafam karıştı. Daha önce yazıcı kullanmadım, bildiğim bir şey de değil.
Bütçem çok yüksek değil, maksimum 5000TL verebilirim, 4000TL'ye de güzel cihazlar varsa onlara yönelebilirim.
Tavsiyeleriniz nedir?
Canon yazıcı 1 ay önce 2200 liraya almıştım fiyatı bayağı artmış ama memnunum.

Canon yazıcı 1 ay önce 2200 liraya almıştım fiyatı bayağı artmış ama memnunum.
Şimdi ben bu yazıcıya kartuş mu alıyorum yoksa mürekkep mi? Nereden alabilirim?
Hiçbir bilgim yok bu konuda maalesef. Aydınlatırsanız sevinirim.

Ek olarak, siyah beyaz çıktı almak benim için fazlasıyla yeterli. Renkli çıktıya ihtiyacım olmayacak.

Ek olarak, siyah beyaz çıktı almak benim için fazlasıyla yeterli. Renkli çıktıya ihtiyacım olmayacak.
Kendi kartuşla geliyor. Renkli ve siyah beyaz olarak sadece bilgisayara bağlantı kablosu çıkmıyor içinden. Ev kullanımında o kadar çabuk bitmezde. Biterse eğer kartuş alıyorsunuz takmasını Youtube'dan bakarsınız.

Kartuşlu yazıcı tercih etmeyin en azından tanklı bir yazıcı tercih edin kartuşlu yazıcılar ucuz görünse de orijinal kartuş parası ve hızlı biten küçük kartuşlar ile sizden iyice para alıyorlar tanklı bir yazıcı kullanın içerisine boyasını koyun devam edin.