Bütçe
5000

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Önceki sistemimde 550W PSU kullanıyordum, şimdi Rampage 850W PSU’ya geçtim. Hediye olduğu için ilk başta kabullendim, ancak açılıp kapanırken garip bir ses çıkardığını fark ettim. Bu, fan sesi gibi değil; direkt “tık” şeklinde bir ses. Eski PSU’da böyle bir durum yoktu. Dedemin bilgisayarcısıyla görüştüm, getirmemi söyledi. Yani PSU’yu iade edeceğim.

Dedem, bilgisayarcısına “Oğluma en iyisini ver” demişti; ben de bütçeyi çok zorlamadan iyi bir marka PSU almak istiyorum. Mümkünse fiyatı 5000₺ civarında tutabilirsek hem dedemin isteğini yerine getirmiş oluruz hem de içim rahat eder. Eğer bu mümkün olmazsa, bilgisayarcıya direkt olarak 850W ASUS model PSU almasını söyleyeceğim; çünkü telefonda öyle deyip Rampage PSU verdi.

Önceki sistemimde 550W PSU kullanıyordum, şimdi Rampage 850W PSU’ya geçtim. Hediye olduğu için ilk başta kabullendim, ancak açılıp kapanırken garip bir ses çıkardığını fark ettim. Bu, fan sesi gibi değil; direkt “tık” şeklinde bir ses. Eski PSU’da böyle bir durum yoktu. Dedemin bilgisayarcısıyla görüştüm, getirmemi söyledi. Yani PSU’yu iade edeceğim.

Dedem, bilgisayarcısına “Oğluma en iyisini ver” demişti; ben de bütçeyi çok zorlamadan iyi bir marka PSU almak istiyorum. Mümkünse fiyatı 5000₺ civarında tutabilirsek hem dedemin isteğini yerine getirmiş oluruz hem de içim rahat eder. Eğer bu mümkün olmazsa, bilgisayarcıya direkt olarak 850W ASUS model PSU almasını söyleyeceğim; çünkü telefonda öyle deyip Rampage PSU verdi.

Bütçe çıkarsa bunu al. Bu bütçedeki en iyi model. Çıkmazsa:

Hediye olduğu için ilk başta kabullendim, ancak açılıp kapanırken garip bir ses çıkardığını fark ettim. Bu, fan sesi gibi değil; direkt “tık” şeklinde bir ses. Eski PSU'da böyle bir durum yoktu. Dedemin bilgisayarcısıyla görüştüm, getirmemi söyledi. Yani PSU'yu iade edeceğim.

Bahsettiğiniz tık sesi yeni olan güç kaynaklarında çıkan sesten olabilir. Ama yine de değiştirmek mantıklı olabilir; içini bilmiyorum ama temelde marka Rampage. 5K civarı bütçem olsa ve hepsini harcamak istemeseydim ileriye dönük olarak şu ürünü alırdım.

Bahsettiğiniz tık sesi yeni olan güç kaynaklarında çıkan sesten olabilir. Ama yine de değiştirmek mantıklı olabilir; içini bilmiyorum ama temelde marka Rampage. 5K civarı bütçem olsa ve hepsini harcamak istemeseydim ileriye dönük olarak şu ürünü alırdım.

13 yıllık bir tasarım kullanıyor. Bu sebeple Kasasının 190mm desteklemesi lazım. Ayrıca fan sesi 50 desibel tam yükte. Gen5 desteği yok. Bunlar dışında evet kaliteli. Raijintek cratos, enermax bile yaklaşamıyor performansına.

@Darth AMD, Bu dediklerim rahatsız etmezse alabilirsin bunuda. Oldukça kaliteli.

İncelemesi burada.

13 yıllık bir tasarım kullanıyor. Bu sebeple kasasının 190mm desteklemesi lazım. Ayrıca fan sesi 50 desibel tam yükte. Gen5 desteği yok. Bunlar dışında evet kaliteli. Raijintek cratos, enermax bile yaklaşamıyor performansına.

Aynen sanırım tasarımları da tam olarak son kullanıcı odaklı değil. Süslü püslü değiller.

Aynen sanırım tasarımları da tam olarak son kullanıcı odaklı değil. Süslü püslü değiller.

Delta zaten son kullanıcıya yönelik bir firma değil. Sağlam olsun yeter kafasındalar. Daha çok endüstriyel ürünler ürettikleri için. Bir de tabii ki 13 yıllık tasarımdanda kaynaklı biraz.