Bütçe
5000
Önceki sistemimde 550W PSU kullanıyordum, şimdi Rampage 850W PSU’ya geçtim. Hediye olduğu için ilk başta kabullendim, ancak açılıp kapanırken garip bir ses çıkardığını fark ettim. Bu, fan sesi gibi değil; direkt “tık” şeklinde bir ses. Eski PSU’da böyle bir durum yoktu. Dedemin bilgisayarcısıyla görüştüm, getirmemi söyledi. Yani PSU’yu iade edeceğim.

Dedem, bilgisayarcısına “Oğluma en iyisini ver” demişti; ben de bütçeyi çok zorlamadan iyi bir marka PSU almak istiyorum. Mümkünse fiyatı 5000₺ civarında tutabilirsek hem dedemin isteğini yerine getirmiş oluruz hem de içim rahat eder. Eğer bu mümkün olmazsa, bilgisayarcıya direkt olarak 850W ASUS model PSU almasını söyleyeceğim; çünkü telefonda öyle deyip Rampage PSU verdi.
Bu arada o ses röle sesidir. Bir zararı yok. Hatta olması iyi bir şey. Bypass rölesidir.

Bu arada o ses röle sesi. Bir zararı yok. Hatta olması iyi bir şey. Bypass rölesidir.
Yani hocam Rampage olduğu için ChatGPT bile başımın etini yedi desem abartmış olmam. O konuya sizde yazmıştınız zaten. Biraz sessizde olsun istiyorum da sizin verdiğiniz modellere şu olsun diyemiyorum maalesef. Sizce abi sen 850W modüler Asus demiştin ondan sipariş et desem iyi olur mu?

Yani hocam Rampage olduğu için ChatGPT bile başımın etini yedi desem abartmış olmam. O konuya sizde yazmıştınız zaten. Biraz sessizde olsun istiyorum da sizin verdiğiniz modellere şu olsun diyemiyorum maalesef. Sizce abi sen 850W modüler Asus demiştin ondan sipariş et desem iyi olur mu?
Fiyatını hak etmiyor hocam o model. İçindeki bileşenler fiyatına göre kötü.

Sessiz PSU istiyorsan zero fan özelliği olan bir PSU al kesinlikle.

Sessiz PSU istiyorsan zero fan özelliği olan bir PSU al kesinlikle.
Öyle büyük bir beklentim yok ama hocam ben harddisk sesine bile tahammül edemiyorum. Ortakulak için doktora gideceğim yarın.

Fiyatını hak etmiyor hocam o model. İçindeki bileşenler fiyatına göre kötü.
Hocam ben model yazmadım ki kendisi böyle demişti. Hangi modeli verecek kim bilir. 850W Asus demişti sadece.

Öyle büyük bir beklentim yok ama hocam ben harddisk sesine bile tahammül edemiyorum. Ortakulak için doktora gideceğim yarın.

Hocam ben model yazmadım ki kendisi böyle demişti. Hangi modeli verecek kim bilir. 850W Asus demişti sadece.

Çok da büyük bir beklenti değil. Bu bütçedeki PSUlarda olması lazım. Sağlık sorunun varsa tek seçenek bu bence.

Çok da büyük bir beklenti değil. Bu bütçedeki PSUlarda olması lazım. Sağlık sorunun varsa tek seçenek bu bence.
Ben bilgisayarcı abiye söylerim artık hocam. Öneriniz için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim ancak kalkıp 1000W-1200W PSU istesem ne iş diye sorar , haklı da. Zero fan 850W modüler Asus yada MSI derim şansıma ne sipariş verirse.