Bütçe
₺ 5.000

ProfesorGoktug

Becerikli
Sistem toplayacağım için uzun yıllar değiştirmeyeceğim, oyun performansı iyi, kaliteli ama fiyatı ucuz bir işlemci almak istiyorum. Oyun ve karma kullanım ama oyun öncelikli. Oyun performansında AMD'nin daha iyi olduğunu öğrendim. Hangi AMD işlemcisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplayacağım için uzun yıllar değiştirmeyeceğim bir işlemci almak istiyorum. Oyun ve karma kullanım ama oyun öncelikli. Oyun performansında AMD'nin daha iyi olduğunu öğrendim. Hangi AMD işlemcisini önerirsiniz?

Anakarta göre değişmekle birlikte AM4 için R5 5600 şu anda en mantıklı seçenek.

Bildiğim kadarıyla AM4'te en ideal uygun seçenek R5 5600. ben aynı zamanda render işleriyle de uğraştığım için R7 5700X alacağım. Ama sen sadece oyun oynuyorsan R5 5600 tercih edebilirsin. Fiyatı da gayet uygun.

Hocam bu anakart Intel soketli bir anakarttır. Sadece Intel işlemciler tercih edebilirsiniz. AMD için anakartınızı değiştirmeniz gerek.
Hocam, hangi anakart önerebilir misiniz AMD destekleyen?

Bildiğim kadarıyla AM4'te en ideal uygun seçenek R5 5600. ben aynı zamanda render işleriyle de uğraştığım için R7 5700X alacağım. Ama sen sadece oyun oynuyorsan R5 5600 tercih edebilirsin. Fiyatı da gayet uygun.
Hocam, benim kullanım amacım oyun öncelikli karma kullanım.