Bugün BIOS güncelledim ve ardından format atarken Gigabyte B650M Gaming WI-FI 6E anakartımın sanırım Ethernet kartı arızalandı. Satın aldığım hesabı bulamıyorum ve garantiye gönderemeyeceğim. Sanırım hasarı belirtip ikinci elden parça niyetine satacağım. MSI ve ASUS anakart önerilerinize açığım. Değecek bir fırsat olursa bütçeyi artırırım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Bence direkt kartı servise yollayın ne kadar ücret çıkarsa ödeyin ve tamir ettirin. Yine de siz bilirsiniz. Öneri olarak bütçe çıkarsa Gigabyte B850M Force.
Gece BIOS’u değiştirip tekrar deneyeceğim. Gigabyte beni perişan etti ya.
Sepete attım eğer çözemezsem alternatiflerimden.
@Mr. Falcon, MSI bakmayın bu fiyatlarda. Evlerden ırak.
Vatan Bilgisayar’da bi kaç tane uygun var gibi bakar mısınız sizde hocam?@Mr. Falcon, MSI bakmayın bu fiyatlarda. Evlerden ırak.
Bu fiyatlarda alınabilecek en mantıklı kart B850M-K. Boşuna bakmayalım bence.Vatan Bilgisayar’da bi kaç tane uygun var gibi bakar mısınız sizde hocam?
ASUS'tan devam et, 5.000 TL'yi aşamam bütçe yok diyorsan yine ASUS'tan devam et.
Şimdi BIOS downgrade yaptım ama ağ kartı gidici gibi duruyor. Bütçemi hesapladım kaza geçirdim ayağımın kırık olmasından dolayı 1-2 ay daha çalışamayacağım için düşmesi gerekti. 3.700 TL’ye Amazon’dan MSI B620M-E, 9600X ile işimi görür mü idareten acaba ya? Bu kartı garantiye göndereceğim. Döndüğünde kullanıp diğerini ilana atarım heralde. Zarara girdik evde zaman geçmez anakart almazsam.Bu fiyatlarda alınabilecek en mantıklı kart B850M-K. Boşuna bakmayalım bence.![]()
Hocam bence yetkili servisi arayıp ethernet çipi değişim ücretini öğrenin. Eğer bütçenize uygun olursa gönderirsiniz.Şimdi BIOS downgrade yaptım ama ağ kartı gidici gibi duruyor. Bütçemi hesapladım kaza geçirdim ayağımın kırık olmasından dolayı 1-2 ay daha çalışamayacağım için düşmesi gerekti. 3.700 TL’ye Amazon’dan MSI B620M-E, 9600X ile işimi görür mü idareten acaba ya? Bu kartı garantiye göndereceğim. Döndüğünde kullanıp diğerini ilana atarım heralde. Zarara girdik evde zaman geçmez anakart almazsam.