Bütçe
5.000 TL
Yer
İstanbul
Bugün BIOS güncelledim ve ardından format atarken Gigabyte B650M Gaming WI-FI 6E anakartımın sanırım Ethernet kartı arızalandı. Satın aldığım hesabı bulamıyorum ve garantiye gönderemeyeceğim. Sanırım hasarı belirtip ikinci elden parça niyetine satacağım. MSI ve ASUS anakart önerilerinize açığım. Değecek bir fırsat olursa bütçeyi artırırım.

Bu fiyatlarda alınabilecek en mantıklı kart B850M-K. Boşuna bakmayalım bence. :)
Şimdi BIOS downgrade yaptım ama ağ kartı gidici gibi duruyor. Bütçemi hesapladım kaza geçirdim ayağımın kırık olmasından dolayı 1-2 ay daha çalışamayacağım için düşmesi gerekti. 3.700 TL’ye Amazon’dan MSI B620M-E, 9600X ile işimi görür mü idareten acaba ya? Bu kartı garantiye göndereceğim. Döndüğünde kullanıp diğerini ilana atarım heralde. Zarara girdik evde zaman geçmez anakart almazsam.

Şimdi BIOS downgrade yaptım ama ağ kartı gidici gibi duruyor. Bütçemi hesapladım kaza geçirdim ayağımın kırık olmasından dolayı 1-2 ay daha çalışamayacağım için düşmesi gerekti. 3.700 TL’ye Amazon’dan MSI B620M-E, 9600X ile işimi görür mü idareten acaba ya? Bu kartı garantiye göndereceğim. Döndüğünde kullanıp diğerini ilana atarım heralde. Zarara girdik evde zaman geçmez anakart almazsam.
Hocam bence yetkili servisi arayıp ethernet çipi değişim ücretini öğrenin. Eğer bütçenize uygun olursa gönderirsiniz.