@Mr. Falcon, Hiç girme bence o toplara bence. MSI falan evlerden uzak o fiyatlarda. Özellikle A serisi...
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Şimdi evde zaman geçmeyecek zaten psikolojik olarakta zor zamanlar geçirdiğimden bilgisayarın olması bir nebze iyi geliyor, yürüyemiyorum henüz. Ayrıca satın aldığım Amazon hesabını bulamamak bir sorun yaratır mı?Hocam bence yetkili servisi arayıp ethernet çipi değişim ücretini öğrenin. Eğer bütçenize uygun olursa gönderirsiniz.
Fatura yok mu? Bulmayı deneyin hocam.Şimdi evde zaman geçmeyecek zaten psikolojik olarakta zor zamanlar geçirdiğimden bilgisayarın olması bir nebze iyi geliyor, yürüyemiyorum henüz. Ayrıca satın aldığım Amazon hesabını bulamamak bir sorun yaratır mı?
Seri numarası falan her şeyi kutuda yazıyor ama faturaları Amazon fiziki göndermiyor. Sorunu Reddit üzerinden CMOS sıfırlayarak çözenleri gördüm. Tüm çözümleri tek tek deneyip garantiye yollayacak arından hocanın attığını alacağım sanırım.
Seri numarası falan her şeyi kutuda yazıyor ama faturaları Amazon fiziki göndermiyor. Sorunu Reddit üzerinden CMOS sıfırlayarak çözenleri gördüm. Tüm çözümleri tek tek deneyip garantiye yollayacak arından hocanın attığını alacağım sanırım.
Hocam çip değişiminin ücretini bilmiyorum eğer 1000-2000 bir şey ise bence yeni anakart almak çok mantıksız. Ayrıca Ethernet çipi kendiliğinden bozulduysa garantiye girer, faturayı vs. bulun servise gönderin bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çip değişiminin ücretini bilmiyorum eğer 1000-2000 bir şey ise bence yeni anakart almak çok mantıksız. Ayrıca Ethernet çipi kendiliğinden bozulduysa garantiye girer, faturayı vs. bulun servise gönderin bence.
@michaelscofield CMOS resetleyince internet almaya başladım. Foruma konuyla alakalı çözüm konusu açacağım. İlginiz için minnettarım. Testleri yapıp, faturayı bulup ilan açacağım, Gigabyte pişman etti.
Son düzenleyen: Moderatör: